Merhabalar..Buyuk bir sorun değil belki ama yanlış mı yaptım bilemiyorum, kendimi rahatsız hissediyorum..Olay bunda bir yıl oncesine dayanıyor. Cok yakın bir arkadaşım hamile kaldı, o donem kendi kendine bana kustu, başta sebebini hic anlayamadım, sonra dan sen benle hamileyken hic ilgilenmedin demeye başladı..Hic uzatmadım uzaklaştık ki kendisi yedi sekiz yıldır yakın arkadaşımdı..Zaten arkadaşlarımı da surekli arayan soran bir tip değilim bilir bunu yıllardır, o donem bir kac kere halini hatrını sordum onlarda da pişman etmişti..Surekli hormonlarından, ağladığından filan bahsediyo.İyimisin deyince de olur tatlım oyle hamilelikte diyodu

Allah'ım yazınca bile komik geldi .Neyse aradan gecti Uzunn zaman hamileyim oğrenince konuyu acası tuttu işte ilgilenmemişim şimdi bende ilgi bekleyecekmişim filan biraz tartıştık..Cok canım sıkıldı doğal olarak. Ustune okulda hamile bir arkadaş ki kendisi daha 6 haftalık ama herkese ilan etti, masa da başka bir arkadaşın hepimize ikram ettiği turşudan tadıcakken onumden cekti ve şımarık bir tavırla ben hamileyim hocam canım istiyo ben yiyeyim dedi( benim durumumu bilmiyor) işte butun hırsımı orada cıkardım cunku daha once de sacma sapan hareketler yaptı, hamile olmak şımarık olma hakkımı veriyor size dedim sinirli bir şekilde,herkesin gozu onunde..Hamileyseniz gidin eşinize yapın nazınızı biz cekmek zorundamıyız dedim cıktım, arkamdan soylenmiş..Şimdi okuldaki hoca da bir tepkiyi haketti ama keşke o kadar yuksek sesle konuşmasaydım diyorum insanların icinde, kendime yakıştıramadım, utandım

Bana da mı hormonlar vurdu acaba, haklımı bu insanlar anlayamıyorum