Kısaca detaylara fazla girmeden anlatmak istiyorum. Daha once evlilik gecirdim eşimin beni sevdiğini duşunurken yuz ustu bırakılıp aslında hic sevmediğini oğrendim. Bu durum yıllarca bende guvensizlik oluşturdu hayatıma birini almak istesem dahi cok kısa duygular yaşadım sonrası hep olumsuz. Ama bazen beni gercekten seven menfaatsiz yaklaşan bı adamla kendimi ileriye taşımak istiyorum. 4aydir calıştığım iş ortamında surekli sakalariyla benimle uğraşan tartistigim eglendigim caktırmadan beni mutlu etmeye calışan şakalariyla kızdıran bı adam var surekli buluşma daveti uzerine dun gorustum ve bana acık ve net bı şekilde acıldı benim evlilik durumumu biliyor, benden hoşlandığını ciddi duşunduğunu dile getirdi ben net bir cevap vermedim. Ama gercekten hoşlandığını ve cinsel anlamda hic bir yaklasiminin olmadığı konusunda netim. Şuan duygularım konusunda eminn değilim cunku kısa hoslanmalar da yaşasam nerde beni uzebilecek yarı yolda birakacak karakterler varsa gozum onlara takıldı. Bu kişi benden bı iki yaş kucuk ama olgun ciddi bı karakterde. Hislerim onunla sohbet etmek ilgisi gun gectikce hoşuma gidiyor ama bağımlı değilim aşık da değilim ilerde belki duygularım da ilerleme olabilir. Aynı işyerinde kıskanclıklar vs olucak bunların ustunden gelip gercekten mutlu olup geleceğe taşıyabilirmiyiz bilemiyorum. Ruhsal olarak tepki veremiyorum cocuğa da net bişey demedim o da net olmamı veya zaman vermemi istiyor ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar. Bu arada calıştığım işyeri cogunlu erkek yoğunluklu nadir kız var ve herkes iletişim halinde olmak zorunda genelde boş vakitlerde erkek yogunluk gurublariyla geziyorum , diğer kızlarda dahil. Yetkililer tarafından sevgili olunduğu bilinse de sorun olmaz , calışan dedikodusu olurmu illaki. (Ekleme yapmak istiyorum bugun sanki sevgiliymisiz gibi kıskanclık tavırlarını hissettim, ve gun boyunca sevgili olmamız icin fazla ısrarcı acıklayıcı ikna edici konuşmalar yaptı, gereğinden fazla ilgilenip ustume duşuyor evet insan seviyor olabilir ama insan oğlu sevgi nankoru daha ortada bişey yokken fazlasi benim hoşuma gitmiyor net bı şekilde istemediğimi anlasamiyacagimizi soyledim bana vaadler vs sundu kendini bana karşı baya kaptırmış beni acıkcası korkuttu ben duygularımdan emin değildim dile getirmiştim fakar kendisi ona karşı bos olmadığımı ve mucadele edeceğimi soyluyor, kendinizi kırmadan bu konudan nasıl kurtulabilirim