Kızlar selam hemen ozet gecmeye calışacağımz
Otoparkta sutuna arabayı surttum. Sağ arka kapı ve camurluk duzeltme+ boya yapılması gerekiyor. Bir de jant tamiri.
1) Bugun once volkswagen yetkili servisle goruştum onlar duzeltme+ boya yapılacak kaskodan 5000 tl civarı cıkar muhtemelen dedi.
2) sanayiye goturup sordum onlar da elden verirseniz 4000 tl eğer bize yaptırıp kaskodan talep edersek 5500 tl gibi artık ekspertiz ne kadar derse dedi.

Daha once başına gelen var mı? Benim ilk defa başıma geliyor da hangisini yapmalıyım?

A) kaskodan faydalanıp cepten odemeyip yetkili servis
B) kaskodan faydalanıp cepten odemeyip oto sanayi
C) elden 4000 tl verip oto sanayi

Ekleme: Kızlar arac 2021 makyajlı polo. Seneye satarsam her secenekte de ekspertizde boya olarak gozukecek ben de fotograflari ve kazayi soyleyecegim. Farkli olarak:
A yı yaptırınca tramer kaydı Park halinde carpma olması cok sıkıntı yaratır mı? A ve C secenekleri arasındayım. Ama A seceneğinin de avantajı duzeltme+ boyanın yetkili serviste yapılmış olması olacak.

Ekleme 2: Kızlar sigortacımla goruştum. Hangi seceneği yaparsam yapayım garantisi devam ediyormuş garanti farklı bir durummuş. O kaskoyla yetkili servis onerdi elden 4000 tl vermeyeyim diye ama tramer konusunda bir şey demedi kafam karışık hala.

Cok teşekkurler