Merhaba,
Foruma yeni uye oldum, sadece bu konuda fikir almak ve bununla nasıl başa cıkılacağını bilemediğim icin.

Bizim apartmanın ortasından gecen sokak ufak ve karşı apartmanımızdaki 3. ve 4. kat bizi surekli bakışları ile taciz ediyor, biz de sevgilimle ucuncu katta oturuyoruz bu arada. İş sadece bu taciz ile kalmıyor. Biz cam balkon yaptırdıktan sonra bu daha da arttı. Balkonumuzda oturuyoruz, resim yapıyoruz, kahvemizi iciyoruz ama asla insanları rahatsız edecek bir şey yapmıyoruz, karşıya bile bakmıyoruz ki yanlış anlaşılma olmasın. Hatta bizim apartmanda alt ve ust komşuları da tanıdıkları icin bizim apartmandaki alt ve ust katımız da surekli gece-gunduz gurultu yapıp rahatsız ediyor bizi. Konuşulabilecek kişiler değiller, ust katta 4-5 erkek, alt katta da bir karı koca var. Her gun karşı balkondan benim kalkış saatimi izleyip tam ben kalktığımda alt ve ust kattan sesler getirtiyor. Tesaduf diyebilirsiniz ama 2-3 senedir devam ediyor bu, her turlu denemeyi yaptım, her gun farklı saatlerde kalktım, hangi odaya gittiğimi bile gorebiliyor tul perdeye rağmen. Yatak odası haric guneşliği kapatmıyoruz, kapatmayı da denedim, evi mi dinliyorlar ne yapıyorlar yine uyandığım saatte gurultu oluyor. Tesaduf değil, takip ediyorlar kalktığım saati, bulunduğum odayı, hangi odaya gidersem gideyim o odanın alt veya ust katından ses geliyor. kapı carpmalar, farklı elektronik aletleri acmalar vs.

Bazen gece 2-3 gibi ses olduğunda sevgilim duvara vuruyor anlasınlar diye, 2dk kesiliyor ses, sonra yine devam. Konuşulabilecek, bulaşılabilecek insanlar değiller, ozellikle ust katımızdaki 4 erkek. Alt kattaki aile de sanırım sevgili olarak aynı evde kalmamızdan rahatsız, ama hepsi karşı apartmandaki komşular sebebiyle. Biz balkonda otururken bakalım ve "niye bakıyorsun" kavgası yapacaklar, bunu nerden mi biliyorum, sevgilim aşağıdayken cevre esnafı surekli dik dik bakıyor kendisine de bana da, bu sure zarfında arabada da cizikler gorduk daha once olmayan.

Ne yapabilirim bi akıl verin nolur, polise gitsek kanıt isteyecek kamera kaydı yok arac icin, ev icinde ses varken video cekip oyle polis cağırsam cozum olur mu, o zaman da daha da arttırırlar diye korkuyorum.