İyi akşamlar boşanma kararını şiddet sonrasına kadar alacak gucu kendinde bulamamış ,hep bir cikar yol aramış bir anneyim. Eşimle tanıştıktan 6 ay sonrası evlilik kararı aldık, ailevi problemleri olduğunu az cok biliyordum , bu surec zarfında hoşuma giden kucuk kıskanclıkları( benim sahiplenmek olarak tanimladigim ) ardından gelen evlilik. Evlilik sonrası ilk fiyasko aile ile başladı ailevi problemler kucumsenecek kadar onemsiz değilmiş işin icine girince anladım. Kıskanclık adı altında surekli beni kontrol altında tutmaya calışan her yaptığımi dedektif gibi araştıran evde yokken cevrim ici oldu isem ekran fotoğrafı isteyen akşam telefonumu kurcalayan dışarda surekli kontrol eden birine donuştu ( belkide boyleydi ben fark edemedim) sonrası kufur hakaret ve ardından bana kendimi değersiz hissetirme, bunun uzerine benim surekli kendimi savunma ihtiyacı hissetmem ve onu mesajlarla ( işteyken) taciz etmem , ardından evlilikteki ozel zamanlardan soğumam, acıkcası iki taraflı birbirimize hayatı zehir etme cabamız sonra benim bu durumları ilginc bir şekilde sindirmem dahası normallestirmem kendimi ona kabul ettirebilmek icin her turlu vazifeyi ( toplumda kadına bicilen rolu asla kabul etmiyorum ama zamanında yaptim) yerine getirmem ve surekli beni haksız olduğuma inandirmasiyla 4 koca yılı devirdim. Boşanma kararını bir sabah fiziksel şiddet sonrası polis cağırarak aldım , buna aydinlanmami dersiniz deli cesareti mi bilmiyorum. 10 aydır ayrıyız şimdi beni surekli bu evliliğin benim yuzumden bu hale geldiğini soyleyerek kafamı karistirmakta ,cocuktan dem vurarak benim yumuşak karnıma oynamakta ,duzelir mi duşuncesi surekli aklımı kurcalamakta ,sorum şu tekrar deneyip pişman olan var mı neden pişman oldunuz . Tum yorumlar icin tşk ederim sanırım bir cift goze ihtiyacım vardı bana bu cıktığım yolda feraha kavusmam icin dua edin lutfen ... Herkese cok tşk ederim yıllarca sadece dışardan takip ettiğim kk ya yazacağım hic aklıma gelmezdi.. sağolun hoşcakalın