İyi akşamlar herkese, 20 aylık bir kızım var. Ailelere uzak bir yerde yaşıyoruz ve kayınvalidemler kış boyu bizde kalıp kızıma bakıyorlar. Ara tatillerde, somestrda falan gidiyorlar. Arada da benim annem geliyor. Şimdi bu somestr tatili donuşu kayınvalidem diyor ki 'hemen gelmeyelim, 1-2 hafta cocuk bizimle kalsın siz gidin' ' şimdiye kadar kızımdan hic ayrılmadım.oyuzden bir yanım cok vicdan yapıyor, onsuz okadar sure duramazmışım gibi geliyor. Bir yanım da bize de iyi gelir, biraz başbaşa zaman geciririz diyor. Eşimde benim gibi duşunuyor. bir turlu karar veremedik. Sizce bu durum kızımın guvenli bağlanma surecini olumsuz etkiler mi? Yani onu bırakıp gitmişiz gibi hisseder mi? Bu şekilde cocugunu kısa sureliğine bırakan var mı?

Duzenleme :evet birilerinin linclenmesi gerekiyordu ve gereken yapıldı... Arkadaşlar ya siz okuduğunuzu yanlış anlamak istiyorsunuz ya da ben anlatamıyorum. Amacımız kocamla başbaşa tatil yapmak, gezmek tozmak değil. Bu olayın olumlu olabilir mi diye duşunduğum kısmıydı sadece. Herkes oraya takılmış. Cocuga bakan kişi kayınvalidem olduğu icin ve kendi evinde biraz daha zaman gecirmek istediği icin somestr tatili donuşu hemen gelmek istemediğini soyleyip cocuğu ona bırakmamızı talep etti. Baya ısrar edince ben de bu durumun olumsuz sonuclarıyla ilgili fikir danışmak istedim. Bazı kişilerden istediğim cevapları aldım. Teşekkurler...