merhaba hanımlar,
bir konuda tavsiyenize ihtiyacım var cunku cidden nasıl bir tavır almalıyım bilemiyorum.
Dun babamın doğumgunuydu ve akşam babamlara gidecektik.
İşten cıkıp eve gittim, eşim keyifsiz gorunuyordu. "neyin var" dedim. "yoo bi şeyim yok" dedi.
Ama belli ki bir sıkıntı var. cunku enerjisi duşuk,suratı asık. defalarca sordum. "bir şey mi oldu? canını sıkan bir konu mu var? kotu bir haber mi aldın? bir yerin mi ağrıyor?"
Artık aklıma ne geldiyse sorguladım. yok yok yok. ama belli ki var.sinirimi bozarcasına var hem de.
daha once de boyle zamanlar yaşadık. işe canı sıkkın oluyordu. beli ağırmış oluyordu vs.
diyeceksiniz ki beli ağrıyor diye surat yapar mı insan. evet malesef yapıyor. hatta daha beteri boğazı agrıyor diye surat asıp kimseyle konuşmayan bir kp'im var.
neyse biz yola cıktık babamlara gitmek uzere. yolda da hic konuşmuyor. yol boyunca da sordum. benim tedirginliğim annemlerde de aynı tavrını surdurmesiydi nitekim yaptı da. eve donerken de yol boyunca hic konuşmadık. annem ve kardeşim ben uzulmeyeyim diye "boş ver ustune gitme vardır bir sıkıntısı.bizim icin sorun yok" dedilerse de cok ayıp oldu.
eve geldik ben direkt yatmaya gittim. gelmiş beni opuyor. cok seviyorum seni vs.
yattım uyudum. sabah ben cıkarken de o uyuyordu.
şu an gercekten sinirlerim cok bozuk. dun tum gun sinirden patlattı beni.
akşam eve gittiğimde nasıl davranmalıyım? acaba şimdi tepki gostermeyip ben de aynı tavrı hafta sonu onun ailesine gittiğimde mi takınmalıyım?
konuşsam eminim yine yok bir şey diyecek. ne hissettiğimi,yaptığının yanlış olduğunu anlatsam da bir şey değişmeyecek zira tavırlarının sonuclarını kestirebilecek kadar zeki bir adam.
sizler ne onerirsiniz? zira bir daha tekrar ederse arkama bakmadan kacıp gitmek geliyor icimden.

zaman ayırıp okuduğunuz icin teşekkur ederim.