Merhaba cok kotu yetiştirildim 4 kardeşiz ama bilinen kardeşlikler ile hic alakası yok. Ablam ve abim tarafından surekli şiddete maruz kalarak , kalmadığım zamanlarda da onların birbirilerine annemin de zaman zaman onlara en cokta kucuk kardeşime şiddet uyguladığına tanık olarak, cehennem gibi bir evde buyudum...

Hic cocukluğumu yaşayamadım, hep dayak hep hakaret hep aşağılanma.. hala daha zaman zaman maruz kalıyorum. Haliyle kardeşler arasında bir sevgi bağı oluşmadı. Hicbirini uğradığım haksızlıklar yuzunden sevmiyorum onlarında beni ve birbirilerini pek sevdiği soylenemez.. Hepsi birer ruh hastası ve benimde pek sağlıklı olduğum soylenemez ama birine onlar gibi kolay kolay zarar veremem... Mesela hepsi anneme baba karşı aşırı saygısızdır hakaret bazen kufur ederler bağırırlar ben anneme babama oyle davranamam ses tonumu dahi yukseltemem..

Kendimi bildim bileli yaşadığım evde hep kendimi kardeşlerimden korumaya calışıyorum hic bir zaman guvende hissedemedim mesela banyodayım sacımı yıkıyorum dışardan ses geliyor bu şerefsiz hala banyoda ne yapıyor bu bir ornek banyoda sacımı yıkadığım icin bile "şerefsiz" kelimesine maruz kalarak bunun gibi yuzlerce uğradığım, unutamadığım zulum var. Kafam darbe aldiğimda genelde şimşekler cakardı o şimşekler duşundukce yeniden beynimde cakıyor, işittiğim hakaretler kulaklarımda cınlıyor.

Bir biri icin canını veren biri yaşasın diye bobreğini veren kardeşler gorunce hayattaki en buyuk kotuluğu kardeşlerinden gormuş biri olarak ister istemez cok uzuluyorum... Bu boşluk hic bir zaman dolmayacak... Abim var ama yok ablam var yok dışarıdan bakınca koca bir aileyiz ama iceriden bakınca en buyuk duşmanlarınla aynı evi aynı anneyi babayı paylaşıyorsun. Daha kotusu 30 yıldır icine doğduğu evde en yakınları tarafından cocukluğundan beri hep şiddet gormuş, aşağılanmış biri olarak kendimi cok değersiz hissediyorum.. Ozguvenim sıfır...

İş ve eş konusunda da yuzu gulmemiş biri olarak hala alıp başımı gidememek beni zaman zaman intihara surukluyor. Ben ne zaman bi yere ait olacağım ait olamadığım bir ailenin icinde neden yaratıldım hadi yaratıldım neden kanatlanıp ucma fırsatı bulamadım diye sorgulayıp taşıdığım yuku ağır buluyorum... Biyere ait olamadan sevgi goremeden olup gitmekten korkuyorum...