Herkese merhaba daha once de buraya yazdım sorun eşim beni hic anlamıyor 3 ay once bi panik atak yaşadım ve zar zor toparlandım yeni yeni kendime gelmeye başladım ama kaygılarım arada bi devam ediyor . Sorun şu eşim beni hic anlamıyor bana maddi olarak cok desteği vardır karışmaz Allah razı olsun ama manevi olarak cok yok abarttı mı duşunuyor psikiyatri ilacı kullanıyorum onla toparladım kendimi biraz da ilaclara inanmıyor duzelmedin hala aynısın diyor panik atak diye bi şey yok diyor sen kendin yapıyorsun diyor benim cocukluğumdan gelen bi şey karanlıkta uyuyamam hafif ışık olması gerekiyor evlenince bunu zamanla duzeltmiştim ama 3 ay once yaşadığım panik atak krizleri baş donmelerim vs sonrası tekrar bu sorunum başladı yatak odasının ebevyn banyosunun ışığını yakıyorum o şekil de uyuyabiliyorum karanlıkta cok yatmayı denedim ama olmadı ışıkta fazla vurmuyor ki eşim ışıkta uyuyan bi insan ama beni cok strese sokuyor kızıyor surekli acma şunu uyu oyle vs yok acarsan sabah lambayı kırıcam ışıkla yatmak istiyorsan gidip icerde yatarsın falan . o kapatıyor ben acıyorum o uyuyunca gidiyorum yatıyorum mecburen kızmasın diye. İşte duzelmedin ki cok duzeldim o zamanla kıyasla . Cok zor zamanlar gecirdim psikolojik olarak bir ben bilirim eşim ne yaşadın sanki diyor . Bunun gibi bir suru şey . Eşimle gurbet yerdeyiz kimsemiz yok şuan kuzenim geldi yanımda kalıyor o gidince napıcam bilmiyorum eşimin bu davranışı normal mi sizce