merhaba arkadaşlar adım burcu 40 yaşındayım. bir tane kocam var ki hergun parasını sigaraya biraya yatırır işin garibi bu kadar sigara ve bira icen adam nasıl turp gibi olur anlamıyorum ama asıl mesele sarhoşluk felan değil hic sarhoş olduğunu gormedim cunku sorun şu.
parasını nasıl idare edeceğini bilmiyor koyde bir ev var kucucuk 40m2 bir televizyon bile almıyor mutfağın duvarı yok sorunca da ne guzel bir kokumuz oldu diye gururlanıyor. ben daha bir kıyafet alırken kılı kırk yararken gidiyo butun parasını sigaraya biraya yatırıyor hatta millet soruyor senin kocan cok para kazanmıyor mu işte butun paralar buna gidiyor. ayrıca buradaki tekelciyle arasıda iyidir gecen telefonunu karıştırırken gordum 2500 tl odemiş gorunce şok oldum yani
yani buradaki sorun alkolik olması felan değil parasını değerlendiremiyor gereksiz boş boş şeylere para harcıyor sorunca da soyluyor ben calışıp ben harcıyorum sizi hic ac bırakmadım acıkta bırakmadım maksuzdan boşanacağım felan değince kuplere biniyor kavga ediyoruz yani zaten aile sevgisi gormemiş bana bağlandı zaten evliliğimiz de biraz gorucu usulu oldu.
ayrıca onun yuzunden 2008 yılında cok sevdiğim izmirden aydına taşındık işi yuzunden cok sevdiğim mahallemi kardeşlerimi arada bıraktım aydın bana koy gibi geldi hala burada bir arkadaşım yok anca kardeşlerim arıyor. işte ben bu durumları kabullenemiyorum ne yapmalıyım bana bir cıkış yolu gosterin arkadaşlar