Merhaba herkese
Ben oğretmenim ve guya şuan tatildeyiz ama ben ilk gunden beri yatılı misafir ağırlıyorum cok yıprandım
Yatılı Misafir genel olarak sevmem hele ki tatil gunlerimde..
Duğun var dediler şehir dışından geldiler duğune daha gunler var (biraz da gezeriz diye duşunmuşler) duğun benim dibimde ben,hem soğuk hem hastalık var diye gitmek istemiyorum onlar bi araba dolusu insan coluk cocuk şehir dışından geldiler

Yakınlık derecemiz oz be oz 2 ablam 1 kardeşim ve 3 er cocukları..
Yani yakınız diye tatil gunlerimin bu şekilde zehir edilmesine katlanmak zorunda mıydım ?
İc dokmeydi biraz
Biraz da sizler nasılsınız merak ettim,ben mi duşunup kendimi geriyorum
(Bedenen dinlenmeyi beklerken okuldan daha cok yorulmak yıprattı bu da geriyor insanların duşuncesizliği uzuyor)

Guncelleme: Herkes sevgisiz anlayışsız olarak yaftalamış beni ancak şu acıklamayı da ekleyeyim şuraya

Asla bir işin ucundan tutmazlar,beraber gezelim yapalım yok,biz gezelim sen hep buradasın deyip,cocuklarını bana bırakıp gezmeye gidiyorlar,salata yapın derim,yıkamaya bile uşenirler,cocuklarının banyosuna kadar “ee yap nolcak yeğenin” deyip yaptırıyorlar bana.
Yemeğim lokanta kaynaklı gec gelir benden kaynaklı değil,bana atar yaparlar vs vs

Yani sizin empati kuran anlayışı abla kardeşleriniz gibi olsa başımla beraber ağırlarım herkesi..

Lohusa iken geldiler,sutum kesildi (erken doğum ikiz vs) diye uzulduğumde bizi istemiyorsun ondan suratın asık deyip bana moral vermek yerine bana kızıp bağırıp tamamen sutumun kesilmesine sebep olan ablalarım var benim