Merhabalar
7 aylık evliyim eşimi seviyorum genel olarak saygılı duzgun bir insan. Cok şukur bir sorunumuz sıkıntımız da yok. Telefon karıştırmak gibi alışkanlıklarım yok Gecen gun ablasını aramak icin WhatsApp sohbetlere abla yazdım daha once biriyle ablaların numarası var mı eve geliyorlar mı tarzında bir mesaja denk geldim(eskortlardan bahsediyor) beynim durdu. Yazdığım tarihteki eşimle bizim mesajlaşmalarımıza baktım daha oncesinde eşimin bekar evine arada bir gelen biraz capkın olduğunu bildiğim Efe adındaki arkadaşının o tarihte eşimin evinde olduğunu fark ettim. Zaten aldığı numarayı da kadın kız muhabbeti olduğunu bildiğim Efe ye atmış. O tarihte sevgiliydik bu arada. Evlendikten sonra başka bir yere yerleştik. Bekarken turistik bir bolgede calışıyordu Eşim her yonuyle hep cok temiz bir insandı gozumde. Sadece ben değil tanıyan herkesin cok sevdiği bir insan. Boyle bi muhabbetin gecmiş olması beni mahvetti. Şimdi sorum şu bunu soylemeli miyim ? Yoksa bilmezden mi gelmeliyim ? Aramızda başka hicbir sorun yok cok şukur ama bu konu beni cok uzuyor ne yapacağımı bilmiyorum dalıp dalıp gidiyorum duşundukce ellerim titriyor hic iyi değilim akıl verin lutfen