Merhaba arkadaşlar, bu konuyu acmakta cok zorlandım ama mecbur kaldım, fikirlerinize ihtiyacım var. 6 aylık hamileyim ailemden uzakta yaşıyorum normalde ailem yılda bir kez yanıma gelip 1 ay dolmadan donerdi şimdiye kadar hic problem yaşamadık. Ancak bu yıl annem kendince karar verip doğum sonuna kadar yani 5 ay burda kalma niyetiyle gelmiş ve bunu bana gelmeden iki gun once soyledi yani emrivaki yaptı bende buyurun gelin dedim. Eşimle ben şok olduk ama bişey diyemedik sonra yeğenim var 5 yaşında o da geldi. ailemi ve yeğenimi cok severim eşimde oyle. Yeğeni mi de daha oncesinden gelsin demiştim cunlu bizimkilerin 1 aylığına geleceğini sanıyordum. Zaten 1 ay uzun bi sure olmasına rağmen tolore edebilirdik ancak 5 ay cok uzum bi sure kesinlikle dinlenemiyoryz, salonda oturamıyoruz, tv izleyemiyoruz, cocuk sıkıkıyor surekli oyun oynamak istiyoruz yatak odasına geciyoruz dinlenmek icin bu sefer odaya gelmek istiyor ağlıyor benim hamileleijten aşırı sırt ağrım var uzanmam gerek yapamıyorum şu halimle ne durumlara duştum surekli gozlerim doluyor stresle geciriyorum gunleri eşim artık tahammul edemiyor gitmelerini istiyor iki arada kaldım aileme nasıl gidin diyeyim kovmuş olurum. Eşimi haklı buluyorum, durust olmak gerekirse ben onun ailesini 1 ayluğına bile istemezdim gercejten cok zor durumda kaldım. Diğer yandan aileme karşı boyle duşunduğum icin vicdan azabı cekiyorum ne de olsa anne baba yani. bu arada eşimin ailesi bize yulda bi kere bi hafta sonu gelir. Eşim beni ailesine ezdirmez el ustunde tutar hepsi, bunları da bilin diye yazdım. Ne yapayım ya eşim soyle yoksa ben bi sinirli anımda patlamak zorunda kalacam bunu istemem diyor bi akıl verin. Hakaret icermeyen seviyeli eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum.