BU PLATFORMDA YAZARKEN DAHA GERCEKCİ DAHA SAMİMİ İNSANLARIN OLABİLECEĞİNİ DUŞUNMEKTE COK YANILMIŞIM.HATA YAPMIŞIM.COLUK COCUK YERİYMİŞ.Merhaba hanımlar,ben 15 yıllık evliyim.Evliliğimin 2. Yılında kardeşimin erkek kardeşi vefat etti.Eltim ve iki kızı kayınvalidemle yaşıyor.Eşim yurt dışına gitti.Calışmaya evlilik hayatımız boyunca hep yalnızdım.İzin zamanlarında gelir en fazla bir ay kalır gider.O gun bugundur yalnızım.İki tane oğlum var.Surekli maddi acıdan da onlara gonderim sağlıyor.Eltimi hic sevmem kıskanc fesatın teki.Surekli manevi acıdan duygu somurusu icindeler.Kızlarından biri liseye gidiyor.Şimdi de yanımızda kalsın.Onlar istanbulda bir semtte biz başka bir semtte oturuyoruz.Dersleri kotuymuş o yuzden surekli bir yakınma.Ne yapabilirim.Siz den değerli fikirlerinizle bir parca değerlendirme istiyorum.Evliliğimde nasıl yapmalıyım.Ne yapmalıyım. Cok detaya girmek istemediğim icin bazı şeyleri yazmayı atlamışım.Eşim mesleğinden dolayı yurt dışında calışmayı tercih ediyor.Cunku getirisi daha fazla.Fakat buyuk nedenlerden biri de kendi erkek kardeşi vefat edince iki kız yeğeninin de calışacak eğitimde olmayan annelerinin de olması.Buyuk kız yeğen şu anda dersleri kotu olduğu icin benimle kalmasını onerdi.Bende zaten iki erkek cocuğum olduğu icin biri 6 biri 12 yaşında tek başıma her şeye yetişmeye calışıyorum.Şu anda da hep kullanılan taraf gibi hissettiğim icin bir de kızı yanıma almak istemiyorum sorumluluk yeterince ağır geliyor.Bunlar dahilinde kafam iyice karışmış durumda sizlere yazarak bir dış gozlem yapmanızı rica etmiştim.Bir fikir verebilirsiniz belki diye.