33 yaşındayım. 7 yaşında bir oğlum var. Kardeş istiyor, biz de ebeveynleri olarak istiyoruz, biraz gec kaldık sanırım yaş da ilerliyor.Yaklaşık bir- bir bucuk aydır memede ağrı, sut gelecekmiş hissi, aşırı derecede yanma ve ele gelen kitle/kitleler var ilk hafta genel cerrahide muayene oldum şehir hastanesinde ultrason ile bakıldı. Fibroadenom var denildi 6 ay aralıklarla takip edilecek denildi. Universite hastanesine randevu aldım bu ayın sonunda tekrar ultrason ile baktıracağım. Adet olacağım iki hafif hafta boyunca ozellikle son birkac gundur yanma hissi cok fazla. Başına gelen var mı? Bu şartlar altında 2. cocuk sıkıntılı olur mu? Emzirmeden sonra ya da başka bir cozum ile bu fibroadenomdan ve yanma hissinden kurtulur muyum başına boyle bir şey gelen var mı?Hem meme kanseri olmaktan korkuyorum hem de bu yanma hissi beni mahvediyor. Bu şartlar altında 2. cocuğa hamile kalmak doğru olur mu? Kadın doğum uzmanına da randevu aldım dr ile de goruşeceğim fakat başına gelen var mı, tecrubelerinizi benimle paylaşırsanız cok sevinirim, yardımcı olur musunuz?