Kızlar iyi akşamlar. Direkt konuya giriyorum. Daha once yuz yuze 2 kez goruştuğum 2 ay kadar konuştuğum kişiyle yeniden denemeye karar verdik. Oncesinde arkadaştık uzun senelerdir fakat yakın arkadaş değil, arkadaşlık sevgililiğe dnuştu neyse Arada ufak tartışmalarımız oluyor fakat konuşmalarımız aşırı monoton. Gun icerisinde yazıyor yazmıyor değil ama sanki bir gorevi yerine getirir gibi yazıyor. En ufak heyecan yok. Konuşmanın sonuna opucuklu kalpli emoji koyuyor sadece)))

Sabah ilk o uyandığı icin gunaydın mesajını sektirmez atar. Ben de karşılığında gunaydın canım yazarım. Oğlen yemekte napıyorsun yazar ben de ne yaptığımı yazarım. Ona yorum yapar ya da kolay gelsin der. Mesai bitimine yakın ya da işten cıkınca yazar. Akşam yazar napıyorsun diye ya da ben yazarım arada ufak laf atarım ona karşılık verir ya da ben yorum yaparım ama genel olarak karşılıklı 2 cumle şeklinde gibi. Uyumadan iyi geceler mesajı ve kapanış) adam iyi geceler ve gunahydın mesajlarını hic aksatmıyor ama yazdığında heyecan duymuyorum aşırı ruhsuz. Sanki gorevmişcesine yazıyor. 40 yıllık emekli cift gibi hissediyorum. Hicbir heyecan yok. Ha ona gore sevgiliyiz, ilişkimiz var. Bu arada bunları dillendirince de sorunlu insan gibi gorunuyorum. Bugun hic laf atmadım konuşmanın akışını ona bıraktım, yazıştığımız 1 gunde toplasanız 6-7 cumle. Gunaydın-napıyorsun-kolay gelsin-napıyorsun (akşam uzeri)-iyi geceler )

Normali bu mu kızlar ben mi acele ediyorum anlamıyorum, bitirmek istemiyorum ama ne bir heyecan duyuyorum ne de keyif alıyorum yazışmalardan.

Dipnot: Arada ben ondan fikir alırım ya da bir şey anlatırım ya da o işle ilgili bşr şey soyler ama cok nadir olur bunlar geneli yukarıda anlattığım gibi.