merhabalar kızlar, surekli icime sinmeyen surekli duşunduğum konular var kendime cokta kızgınım hemen anlatıyorum uzatmadan,
ben 2. 5 yıllık evliyim eşimle severek evlendık yanı en azından ben oyle duşunuyorum evlendiğimizden beri surekli aksilikler,surekli bişeyler ben vajinismus oldum yaklasık 6 ay cektım bu sıkıntıyı zaten evliliğimi doya doya yaşayamadım. eşim evlendikten sonra işşsiz kaldı 1 sene ben bu sure zarfında hemen işe girip calıştım mejburiyetten ailesi hep benım yanımda oldu hep desteklediler, bende onlara karşı oyleydim tabiki
ama vajinismus olayını butun ailesine duyurmustu odonemde yaşadığım psikolojık baskıyı tahmin bile edemessiniz, bende surekli yetersizlik ozguvensizlık durumları ve calışmadığı donemde de surekli bira icip takılan biri haline gelmişti zaten neyse ben bu durumları icimde aşıp yendim oda 1 sene sonrasında işe girdi normal hayatımıza donduk ama ben eşimin benimle ilgienmesini zaman gecirmesini istedim. yani işe girdiğinden beri sadece kirayı oderim sen geri kalanını ode birikim yapma gezelim tozalım dıyen bıri ki ben asla para muhabbeti yapmam hep veren kişi ben oldum ama artık tek taraflı olunca kendimi aptal gibi hissediyoruum cevrem tarafından beğenilen ayakları ustunde duran biriyim bu konular cok zoruma gidiyo duşunun 1 gulle mutlu olabilen karısı var ve beni mutlu etmek icin hicbirşey yapmadı
ve benım ailem bu adamı hic ama hic istemedi sen ayaklarının ustunde duran bırısın neden boyle zayıf gucsuz suratsız bırıyle evlenıyosun dıye
gercekten cok yıprandım. birlıkte hicbişey yapamaz olduk tek keyıf aldığı şey icmek, bende ickiden sıgaradan nefret eden biriyım para biriktirip ev alalım dıyoeum hic oyle duşunceleri yok
surekli tartışma surekli laf sokma icki derken artık ailesine anlattım durumları tabı onlarda guzelce dinleyıp yanımda oldular sandım taki yaklasık 2 ay once ilgisizliğinden şikayet edip tartışma boyutuna gecene kadar
surekli kazandığımız parayı yıyelım icellim gezelim tozalım kafasında, ileri duşunup bişeyler yapma cabasında değil bende doldum tartısma başladı kalktı akşam işten gelip yaptığım yemeklerimi doktu sonra bira aldı geldı mutfakta icti daha sonrasında hakaretler bagırmalar tartışmalar
derken kalktım ertesi gun aileme gittim ailesi hepsi karsımda yok ben oğullarını onlara şikayet etmişim yok ben surekli tartısma cıkartıyormusum falan filan
sonra 15 gun ailemin yanında kaldım sonra geldi aldı benı evime dondum.
birbirimize sozler verdik daha sakın anlayıslı olucaz bırbırımıze diye
yani bıraz karısık oldu ama benimde beynım yandı bazende gelir sarılır oper
bazen cok ağır cumleler soyler
her neyse ben evime dondukten sonra annesini aradım ama şikayet icin değil
bana kullandıkları cumleler;
sen benim oğlumu uzuyosun
sen ev işli bilmiyosun
benim oğlum cok sabırlı
benım oğlum senı 6 ay cektı başkası olsaydı kapının onune koyardı daha neler neler
sen el kızısın ben sana annen gibi davrandım yuz buldun benım oğlumu bana şikayet ettın falan filan
ama olseydım bu cumlkeleri duyacagıma keske
asla hazmedemiyorum asla...
benım ailemde eşimi istemişyo zaten sevmıyolardı bırde benı uzunce iyice guvenleri bitti arkandayız boşan istiyosan diye
ben bir sans daha verdim affettim ama icim hic rahat değil gucsuz biri değilim ama ozguvenım bıttı
bana bişeyle r soyeleyin kızlar ben nerde hata yapıyorum
ı