26 yaşındayım 1 bucuk senedir işsizim. İstifa ettiğim şirketten sonra iş bulamadım. O kadar uzuluyorum ki…
Ailemle yaşıyorum artık babamdan rahatca para isteyemiyorum. Maddi durumları gayet iyi ama ben cekiniyorum.
Yaşıtlarım hep işinde gucunde. En yakın arkadaşım diş hekimi neredeyse 15k maaş alıyor. Direk iş buldu zaten her yerden teklif geldi kendi secti.

Ben iş bile bulamıyorum. 4-5 yer cağırmıştı beni ama kabul edilmedim. Zaten girişken biri değilim.Bulsam bile alacağım maaş 5k yı gecmez. Zamanında sağlık sorunlarım depresyon vs ile uğraştım hicbir zaman calışkan bir oğrenci olamamıştım zaten. Sonra da grafik tasarım okudum 4yıllık.

Her gun kendimi geliştirmeye calışsam da zaman ilerliyor. Kac yere başvurdum sayamıyorum artık. İş coğu zaman calışırken oğreniliyor zaten.
Onun dışında dil kursuna gidiyorum.

Hayatımda beni motive eden şeyler yok. Hayat arkadaşım da yok. Bir ara yalnızım diye uzuluyordum da bıraktım zaten o konulara hic girmiyorum artık.

Surekli ev işleriyle uğraşıyorum anneme yardım ediyorum. Yine eskiden yaşadığım ruhsal acıdan sıkıntılı donemlere girmekten korkuyorum.
Ne yapabilirim artık bilmiyorum. Gercekten umudumu kaybediyorum.
Tavsiyeleriniz var mı?