Yada ben oyle sanıyordum..
Eşimin telefon rehberin de bi kadına ait isim soy isim ve eşimin calıştığı yerin ismi yazıyordu ben bugun gordum.
Bu ne diye sordum iş icin bu kişinin numarası lazım olmuş atan kişi de wp den direk bu şekilde gonderdi o anda direk kaydettim dedi.

Normalde huzurlu bi evliliğimiz var illa ki tartışmalarımız oluyor aileler den cocuk yuzunden vs ama her evde olan ufak tefek şeyler.

Cinselliğimizde de bi sıkıntı yok evden işe işten eve gider kendisi goruntulu arar yada ararım acar vs.

Gitmemiş hic kimse buluşmamış bile olsa bu asla kabul edebileceğim bişi değil başka bir niyetle bir merhabası bile yeter bi kadına niyeti bozuk yonde ise.

Orada yazan isim soy isimi instgrm ve facee den arattım aynı wp deki profil ile buldum ama eşimin calıştığı yer ile alakalı tek bi bilgi yok ki cok unlu bi yer sanmıyorum orada calışan kişi bunu bilgilerine eklemesin.

Neden guvenmediğin biri ile evlendin neden telini karıştıyorsunuz derseniz ben hep en sevdiğim guvendiklerimden darbe yedikten sonra eşim ailem dahil kimseye guvenmiyorum ki duzenli olarak da bakmam zaten kac aydır bugun bakasım tuttu nedense şeytan durttu.

Ne yapacamı bilmiyorum acıkcası sağlıklı da duşunemiyorum ben eşimin yaptığı acıklamaya inanmadım inanmadığımı da kendisine soledim zaten ama yaptıysada neden yapar ki aklım almıyor insan bile bile neden huzurunu bozar. Ben hayal aleminde yaşıyorum o zaman dicem peki bu nasıl bi oyunculuktur yıllardır ben beni sevip benle mutlu sandığım adam değilmiydi yani?

icimi dokmek istedim sadece tşk ederim hepinize.