Yaklaşık bir bucuk yıldır evliyim, evlilik oncesinde de 1 yıl tanışma surecimiz oldu. Uzaktan goruşerek ve ortak bir tanıdığımız aracılığı ile tanıştık. Sonrasında birbirimizle ortak noktalarımız, birbirimize karşı saygımız, anlaşabiliyor olmamız sebebiyle de zamanla sevdik ve evlendik. Duğunden 3 ay once goreve yurt dışına gitti. Hazırlıkları ben yaptım. Duğun zamanı geldi fakat 10 gun sonra goreve dondu. Duğunden 3 ay sonra tamamen geri dondu. Ben 3 ay boyunca yalnız kaldım. Oncesinde yaklaşık 1 yıldır beraberiz. Kendisi cok iyi bir insan, duşunceli. Elbette her insan kadar kusurları var, benim de var. Herkes kadar bencillikleri oluyor, kendimize vakit ayırmak istiyoruz fakat benim tarafımdan buyuk bir sıkıntı var kabul edemediğim, konduramadığım ve cizgim. Nikahtan bir ay once fotoğraf makinesine baktığımda tanışmamızdan yedi 8 ay once sarmaş dolaş eski kız arkadaşıyla fotoğrafları ve kızın elinde alyans var fakat biz tanıştığımızda bana bir bucuk iki yıl once ayrıldığını soylemişti Ben de gecmişin onemsemeyerek konuyu Hic deşmedim. Beni ilgilendirmiyor fakat fotoğrafları gordukten sonra alyans konusu ve 7-8 ay once o kadar samimi pozların verilmesi ne zaman bitti acaba diye duşundurttu. Bunu soylediğim zaman bana verecek hicbir cevabı olmadı. Daha sonrasında bir şans verdim ve bana gecmişindeki o ilişkiyi anlattı. Daha sonra oğrendim ki o da doğru değilmiş. Ben inanmayı tercih ettim. Utandığını kabul etmek istedim. Biz o konuyu kapattık evlendik. Ben hic evlilik duşunmezken onunla tanıştım ve guzel sevişi, gecmiş kotu tecrubemden sonra cok guzel gelişi, saygısı duşundurttu. Ama o da evliliğe hazır olduğu icin evlendi, bunu kendisi soyledi. Mantıkla oldu bizim en başta. Sonrasında hic yaşanmamış gibi devam ettik fakat gorevden dondukten sonra sosyal medya hesaplarında buyuk goğusleri olan ve buyuk kalcalı kadınlara baktığını fark ettim. Bu konuyu konuştuk ve bunun beni rahatsız ettiğini soyledim iyi hissettirme diğini neden boyle bir şeye başvurduğunu sordum. Bir şey
soyleyemedi. Ardından ailesi ile ilgili bana karşı gizlediği şeyler olduğunu fark ettim Daha sonrasında Bana soylemesi gereken bir şey olup olmadığını sordum, soylemedi bir sure zaman verdim yine soylemedi daha sonra ben kendim soyledim reddetti ama yazılı olarak bildiklerim vardı Daha sonra soyledim ne var bunda dedi yaptığı şeyde sıkıntı yoktu fakat başvurduğu yalanlarda sıkıntı vardı ve ben korkulacak bir insan değilim yalana başvurması ve gizlemesi gelecekte de bunların ne kadar cok olacağını duşundurttu, yine tartıştığımız bir sosyal medya fenomenine baktığını fark ettim, bu olay 4-5 sefer oldu en az yine ona sorduğum zaman da 'ne var bunda televizyonda da karşılaşıyoruz' dedi Ben de televizyonda tesadufen karşılaşıyorsun fakat bunu ozellikle Aratıyorsun ve daha once de tartıştık dedim, oda doğruyu soylemedi bana, birkac yalan daha soyledi, cok komik bir şekilde gozumden cok duştu, Zaten gorduğumde sanki kendim yapmışım gibi utanıp soylememeyi tercih ediyordum. Ama sonuncusunda gozlerine bakarak eğilip bukulmesini Gordum Karşımda .ona ifade ettiğim şey şu' bende hissettirdiğin artık kendimi sorgular hale geldim artık her şeyde yalan arıyorum bu beni zamanla daha da paronaya haline dondurecek. Ben kendi vucudumdan nefret ederek ve vucudumu beğenmediğini Bilerek devam etmek istemiyorum. İlk kez konuşmuyoruz. beni cok Zorlayacak, bu şekilde aşağılanmış hissediyorum, en onemlisi ısrarla yalan soyluyorsun bana. Bir guven kalmadı aramızda dedim. Neden boyle bir kadına bakma durumunu sordum ve daha oncesinde de baktığın icin boyle bir zaafımı var diye sordum O da hayır tesadufen arattım diye bir yalan daha soyledi ki birebir bilerek arattığı bir şeydi ve Yalan soyleyen insanlar gibi nefes alıp veriyordu korkarak, titreyerek, Sanki cok onemli bir yerden yakalamışım gibi davrandı ona, Yarın ya da yarından sonra bir acıklama fırsatı vermeyeceğim şu anda bana acıklama yapması gerektiğini soyledim, Fakat hicbir acıklama yapamadı. Gercekten iyi bir insan ama iyi bir eş mi bilmiyorum sabit fikirleri var fakat kendisini kulturel olarak doldurmayı gezmeyi seven bir insan işi sebebiyle gez emiyor fakat imkan bulduğunda fırsatları değerlendiriyoruz ama boyle şeyler gelince ustune hicbir şey yapmak gelmiyor icimden ve birbirimizi nekadar tanıdığımızı ne kadar sevdiğimizi sorgular oldum bitirmeyi dahi duşunduğum oldu sakat sonrasında pişman olacağım bir karar vermemek adına cift terapisine gitmeye karar verdik. Ben yalan soylemesinden ve benden bir şeyler gizlemesinden bu şekilde Ustune bir de kadınlara bakmasın da hoşlanmıyorum evliliğimizin ilk yılında boyle şeyler yaşamak beni oldukca yordu. Hic bilmediğim bir yere ailemden uzağa geldim ve burada cok yalnızken O kadar yoğun calışmasında surekli onu beklerken Bunlar beni cok kırdı lutfen normal mi boyle şeyler bana biri izah edebilir mi siz olsaydınız ne yapardınız ustunu kapatır mıydınız tartışır mıydınız başka bir şey mi yapardınız Yardımcı olursanız cok cok cok sevinirim Ben işin icinden cıkamıyorum.