Herkese iyi akşamlar, umarim derdimi anlatabilirim. Artık hayatta ki sınavımın yalnızlık olduğundan cok korkuyorum. Yalnız yaslanmaktan ... Cok Uzun oldu kusurabakmayın. İstemeyen okumasın lutfen. 8 sene once cocuğumun babasindan ayrıldım, aldatıldım cunku. 4 sene dava surdu sonrada bosandim cok şukur. Tabii o 4 senede hala nikahli olduğu icin kimseyle goruşmedim. Arkadaşlarıma soyleyenler oldu ama etik degildi benim icin kabul etmedim. Sonrada ulke değişikliği yaptık cocugumla. Ustunden bi 4 sene daha gecti Turkiye de. Hayatıma kimseyi almadım. Bunun sebepleri secici olmaktan tutun, calışmıyor olduğum icin cevremin olmaması vede kullanilma korkum. Bunlar başlıca sebepler. Hayatımda bir tek eski esim oldu. Lutfen yanlis anlamayin ama kendini salıvermis biri değilim cok şukur. Guzel alımlı yaşını gostermeyen bir kadın olduğumu soylerler. Yasim 40 ama neredeyse herkes daha genc tahmin ediyor beni. Yolda izde bakan eden hep olduğu icin belkide insan rahat oluyor yani daha bi secici davranıyoruz belki de. İnsanoğlu işte daha hoşuma giden kimbilir kimler cıkar derken hayata bakış acım sebebiylede yıllardır yalnızım. Yani hayata bakış acım derken evlilik oncesi cinsellige karşıyım vs vs. Bunada hangi erkek ne kadar dayanır bilmiyorum. Bi yandan korkumda bu. Sonunda aşk acısıda cekmek istemiyorum.Elimde değil bir takım belkide benim durumumda olan bir cok kadının annenin yaşadığı korku ve endişeler bunlar. Derdim mutlu olacağım sevip sevilecegim saygı ve guven dolu bi ilişkimin olması sonrada nasip kısmet ise hayırlı ise ilk basta oyle evlilik isterim. Ama illaki bir an once evlilik olsun değil. Oyle olsa gorucu usulu aileme soyleyenler olmuş. Kimseyi gormek istemedim. Derdim mutlu huzurlu bir yuva. Yoksa cok şukur kendi yagimda kavruluyorum. Yani cıkar amaclı bi evlilik duşuncem yok. Yanlis ifade etmiyorumdur umarım kendimi. O kadar sevgiye hasretimki bunu gecen gun başıma gelen olayda daha cok anladim. Bi zayıflama merkezinde spora gidiyorum. 3 - 5 kilom fazla bu ara. Neyse orada bir beyefendi dikkatimi cekti. Beğendiğim gorunuşte biri. Neyse hic goz goze gelmedik ama sanki aynı gun seans sonrası ben dışarıda salonun bahcesinde soluklanirken oda cıktı disari dikkatimi cekmek ister gibiydi. Ben cok cekingenim zaten. Bakamadim.1 hafta sonra ilgimi belli etmeliyim cesaretimi toplamaliyim dedim kendime. Tam girerken baktim salon bahcesinde o oturuyor.Oda tabii refleks olarak kafasını kaldırıp kim geliyor gibi bakınca goz goze geldik. Zaten bahceye girince 2 metre sonra salona girmiş oluyorsun. Girdim bende. Daha sonra salonda benim yanımdaki alete aldı orada calışan kız onu. Benim seansim bitti ve ben ona yine bi kacamak bakış attığımda o zaten bana kısık gozlerle gulumsuyordu bile. Ben tabii o 1 saniyede geri gulumsemedim ama hafiften bi sırıtma oluştumu yuzumde bilmiyorum. Bu davranisi biraz garip geldi tabii bana Yani hazır gulumsuyor olması. Guven vermedi pek diyeyim Ama onyargilida olmak istemedim. Zaten cokta beğenmiştim o an. İlk defa o kadar yakından gordum. Sonra tabii seansım bittiği icin eve gitmek durumundaydim. Bahcede beklesem dikkat cekerdi. Neyse Ben 2 bucuk hafta kadar gidemedim oraya, sehirdisindaydim. Ama hep aklımdaydı acıkcası. Utanıyorum bunu yazmaya ama bilmiyorum neden aklımdaydı. 2 bucuk hafta sonra vardığımda oda oradaydı. O kadar heyecanliydimki. Orada calışan kıza cvp veriyorum ama nasıl cvp verdim o heyecanla bilmiyorum. Sonra uzaktan baktim ettim. Oda herseferinde bakıyordu. Orası soyle bi yer alete giriyorsun zaten ben cıktığımda oda baska bi alette oluyor ve o cıkmadan ben eve gitmek icin yola cıkmış oluyordum yani konuşma ortamı olmadı ki iyikide olmamış. Aslında bu kadar ergen gibi urkek olduğumu gormekte ve sizlere anlatmakta utanc verici ama dile kolay 8 yıldır hic bi erkekle yuz yuze konuşup etmedim bu anlamda. Aslında bu oldu şu oldu bakışma vs gibi her detayin onemi yok belki ama ben niye sonunda bu kadar etkilendim bunu anlamadığım icin sizlere detaylı anlatmak istedim. Ve bir hafta sonra gittigimde onu orada bir kadini karşılarken gordum. Uzak olduğu vede ustune bende miyop olduğum icin kizmi kadinmi emin olamadim. Kadin kollarını acıp buna sarıldı tabii buda karşılık verdi. O ara benim kabin onunde oturduğumu biliyordu. Kadin ayağına galoş giyerken bu ona doğru eğilip sanki burnundan yada alnından optu ve anında bana doğru baktı. Bu ya sevgilisi yada karısı dedim kendime. O ara 2 kabinden biri boşaldi. Bende boşalan kabine girdim. Yan kabinde o adamın annesi vardi. Genc bi kadin sesi..geldi annee dedi Kadında ismiyle hitap etti sonra işte kızım aşkım kuzum dedi Bunlar da benim icin geline yapılan hitap şekli. Yani bi erkek zaten kizkardesini niye oyle opsun diye duşunuyorum. İlk onlari oyle gorduğumde şuna bak sen serefsiz evliyim gibi hissettim. Sanirim sok hali. İcim ciz bile etmedi o an. Ama sonradan İcim acıdı... hem hayallerimin boşa cıkması hemde beni kullanılacak kadin gibi gormuş duygusu beni dibe vurdu Biliyorum sacma bu kadar etkilenmem. Ki bende bunu kendimden hic beklemezdim ama sanirjm hem etkilenmiş olmam tipinden ilgisinden hem 8 yıllık hasret bunu yaşattı bana. Aradan 1 hafta gecti Bir daha gormedim onu, ve yeni yeni toparlaniyorum. Lutfen rencide edici yorumlar yapmayın. Benimkisi daha cok sanki degersizlik duygusu gibi geliyor bana. Yani en korktuğum şey kullanılmak ya. Bir erkeğin o gozle bana bakmış olması beni belkide asıl dibe vuran. Zaten sevgi yonu ac olan kadın ne kadar zeki olursa olsun sevgi aclığı oldugu icin onu kandırmak daha kolaydır sanirim erkekler icin. Simdi bana kızmayın ama icten ice o kadının kız kardeşi olma ihtimalini umuyorum. Biliyorum o neredeyse mumkun değil .Lutfen akıl fikir verin Genel korkularından ve bu durum ile olan duygusalligimdan nasıl kurtulabilirim. Cok cok sagolun şimdiden.