Arkadaşlar biriyle tanışmıştım. Bu kişi basketbolcu, altyapılarda oynuyor. Hatrı sayılır takipcisi var instagramda ve cok aktif kullanıyor. O bana mesaj atmıştı, ilk haftadan hemen florttuk zaten, gidişat buydu. Ben de bu flort donemlerini pek sevmem genelde ilişkide tanıyorum insanları bir kere buluştuk buluştuğumuz gun cıkmaya başladık. Aşırı yorucu bir hayatı var surekli orda burda antrenmanlara gidiyor maclarda şehir dışında falan. Onun yaşadığı şehre gitmiştim ikinci haftadan buralara cok girmek istemiyorum acıkcası ama yarı gerekli yarı keyfi sebeplerden ben onda kaldım 3-4 gun boyunca. Cinsel anlamda da cok uyumluyduk ilk buluşmada da bu tarz şeyler olmuştu ama ben bu tarz şeyler yaşamaya karşı olmadığım icin olmasına izin verdim. Ondan sonra bir gun yanyanayken instagramında geziyordu ben de dmleri gordum 18 tane dm vardı. Gostermesini istedim gostermek istemedi, bu tarz şeyleri sevmiyormuş. Israrcı davrandım gibi oldu, yine de istemedi. Acmadı da. Benim de surat asıldı tabi, onemsediğim şey ona yazmaları değil onun nasıl cevap verdiğini gormekti. Yanımda telefonunu hic gizlemezdi bu arada kac kere bana verip bakmadığı oldu (internetten alışveriş yaparken vs), arkadaşları aradığında da hep hoparlorde konuşuyordu acıkcası yani oyle kacak gocek değildik. Ama bakmama izin vermedi sonucta, ben de bu olaydan 1 saat sonra ucak bileti alıp 2 saat icinde evinden cıktım. Bozulduğumun farkındaydı ama yine vardın mı sevgilim, ucak inince haber ver gibi mesajlar attı. Ben de hicbir şey demeden devam etmek istemediğimi soyledim. Geri hicbir şey yazmadı. İcime bir kez kurt duştuğu icin bir daha istesem de olmaz, arkadaşlarım abartmışsın vs dedi ama ben yerinde davrandığımı duşunuyorum. Sizce?