Yaklaşık beş aydır her sabah her aksam beslediğim bir sokak kopegi (cani) var. Hırcın, kavgacı ama elimden mamasını yer her sabah kuyruk sallayarak araba gelince zıplar. Gecen hafta bir pitbull ile kavga etti... Pitbull da masum suclu sahibi o bebeği terketmiş oralara...Sanayi sitesi bahsettiğim yer ve bu cana bakan bir dukkan sahibi var. Beraberinde 5 can daha var. Bunlar her gun yerlerde yatarlar takla atarlar 6 si birarada...
Cok havliyor yolda insanlar korkuyor diye bu cani şikayet etmişler. DukkÂn sahibi de barınak ile goruşmuş geldi Belediye aldı barınağa goturdu. O ağlaması beynimden gitmiyor. Sabahtan beri ağlıyorum. Onu alırdım ama birkac pislik insan musveddesi zehirleriz dediler. Allahım iki arafa kaldım bisey yapamadım. Cok uzgunum cok ağladı inledi arabaya atarlarken. Yemim ederim diğer 5 can bugun hicbirşey yemedi. Havliyor diye rahatsız olan birkac pisliğin yaptığına dayanamıyorum. O masum yıllardır yaşadığı yerden alındı ya. Cok uzgunum. Havliyor hirliuor koşuyor diye şikayet eden olursa iki yakanız biraraya gelmez yurdundan etmeyin canları diye yazdım.
Bu dunya sadece insanlara değil.