Canım cok yanıyor. Dayanamıyorum ben artık. Olmeye calıştım olmadı. Bir daha cesaret de edemiyorum dua ediyorum oleyim diye. Niye?.. Acizim, zayıfım evet. Kendimden nefret ediyorum. Cok sevmiştim .Cok gvenmiştim. Her şeyi caldı benden. Yaşama hakkımı bile.. Yaşayamıyorum ki ben. Nefes alan bir oluyum o kadar.
Hayatımda aşık olduğum iilk insan ilk sevdiğim ilk sevgilimdi.20 yaşında tanıştım. Cok sevmişti beni cok ama cook.. Aşıktı basbaya, belliydi. Uyansa ben uyusa ben.. Hep sozler verirdi bana. 3 sene sonra terk etti. Yapamıyorum anlaşamıyorum eski sevgim yok dedi. Gitti. 1 yıl peşinden koştum. Duymadığım hakaret kalmadı. En son vazgectim bana geri dondu.pişmanım affet ben sensiz yapamıyorum ben seni cok seviyorum. Aşığım aptallık ettim dedi. Kalbim inanmak istedi .inandım. Yeniden başladık guzeldi, cok guzeldi. Ama yine kavgalar. Yine benden uzaklaştı. Bir yıl daha devam etti. Yine gitti terk etti..
Hamile olma ihtimalim vardı. Olmadığım kesinleşince beni terk etti. Hamile olsaydım aldıracaktı. Evlenemeyiz şu an olmaz demişti. O an anladı benimle evlenmek istemediğini belki. Sonra da ayrıldı Yapamıyoruz olmuyo diyerek. Neden o zaman neden geldin bi daha hayatıma? Neden bi daha alt ust ettin beni? Ben neden inandım, neden inanmak istedim? Yine cabaladım ayrılmayalım istedim. Her yerden engelledi beni her yerden. Yine hakaretler, seni istemiyorumlar...git tedavi ol hastasın sen dedi. Gittim anridepresan, uyku hapı.. Hicbiri işe yaramıyor.
Eşyaları kaldı ben de. Cope atsam icim acıyor. Baksam icim acıyır. Bana ver demişti mesaj attım bugun goruşebilir miyiz vereyim eşyalarını diye. Seninle goruşmek istemiyorum, at cope vermene gerek yok. Neiye goruşucez hic gerek yok dedi.haklı evet. Ama boyle.mi ya? O kadar sure gecmişiz birbirimizin hayatından. Hic mi saygın yoktu bana? Telefondan ayrılıp her yerden engelleyecek .hakaret edecek kadar hic saygın da mı yoktu. Hasta dedi, pacamdan duş dedi, istemiyorum dedi.. Bu cumlelerden 20 gun once aynı yatapa girip beni nasıl sevdiğini soyleyen o değil miydi? Kullanıldım mı ben? 4 5 sene boyunca kullanıldım mı yani? O boyle biri değildi ki.. Sevmediğin biriyle neden yattın? Sevmediğin birine neden sozler verdin? İnsan veda etmeyi de mi bilmez? Peki ozur dilemeyi? İkinci defa seni yarı yolda bırsktım ozur dilerim demek yerine istenmiyorsun anla artık normal insanlar gibi ol demek neden?
Cok canım yanıyor. Bu insanı hala seviyorum. Nefretle seviyorum. Canım yana yana seviyorum.. Ben gercekten anotmal miyim? Sevmemek boyle bir şey mi? O normal de ben mi anormalim? Peki ya nasıl gecicek bu acı? Gecmiyo aylar okdu gecmiyo. Yıllar olacak gecmeyecek gibi..
O cok mutlu cok cok mutlu. İlişkiyi tek başıma yaşamışım. Tek başıma hayal kurmuşum, tek başıma sevmişim sanki.. Ben onun hayatından hic gecmemişim sanki. Hıckıra hıckıra yazıyorum bunları. Ağlaya ağlaya... Oleyim artık diye diye.. Neden bu kadar acımasız? Bu kadar sevgisiz? Beni en cok uzen. Sevmezsin brlki sevgi de biter ama hic mi değerim yokmuş ya? Bunca seme hic mi değer vermemiş bana? Brn baş rdemiyorum artık. Belki evlenecek yakında, belki başka sevdiği var deliriyorum sanki bunları duşundukce.dayanamıyorum dayanamıyorum.. Ne yapsam başaramıyorum unutmayı.. Beddualar ediyorum canı yansın benim kadar diye, pişman olup af diliyorum. Pişman olsun istiyorum.bana yaptığı her şey icin, canımı yaktığı icin.. Olmuyo. O daha da mutlu oluyor. Bense her gun kan ağlıyorum...
Napıcam ben? Napıcam boyle?