Onceki ilişkimdi artık tanıyorsunuz . Uzun zamandır cok guzel gidiyordu . Bana hatta bu surecte iki kere cicek aldı . Kardeşim ev taşıyacağım icin yanıma geldi , onunla tanıştı. İş yerinin yanına taşındığım icin birlikte oğle yemeklerine geldik . Sonra karantinaya girdi. Gecen hafta cumartesi bugun icinde yarın senin yanındayım birlikte kahvaltı yaparız cok ozledim seni diye hayaller kuruyordu. Cuma iş cıkışı koyden akrabalar gelmiş onların yanına gittim eve gelene kadar saat 12 oldu 4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve cok az mesaj atmış . Ertesi gun yani dun ona bana karşı cok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Uzerine aradım acmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma gormuşsun cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hic bir şey yok . Gercekten o kadar uzuldum ki sacmalık resmen . Sizce bana gosterdiği bu ilgi mi . Ona kalsa bana cok ilgi gosteriyor . Ama hala ulaşmaya calışmıyor . Gercekten bu şehir de yapayalnızım. Tutunacak en yanlış dalı sectim kendime .. ne yapmam gerekiyor şu saatten sonra