Merhaba hanımlar
Akıl danışabilmek icin uye oldum lutfen yardım edin bana.
Kız kardeşim 19 yaşında universite okuyor. Universite icin başka şehire gitti ama bizimle yaşarken de hareketli bir yaşantısı vardı. Evde kimseyle iletişim kurmaz zannedersiniz ki melek ağzı dili yok. Daha lisedeyken okuldan kacıp erkeklerle buluşmalar, annemin edevlet şifresiyle veliden habersiz okul değiştirmeler vs vs. Her hatasında yanında oldum annemler kızmasınlar diye durumları yumuşatmaya calıştım hep yanındaydım hep.
Universiteye gitti daha haftası dolmadan kaldığı yurttan kacmış alkollu mekana gitmiş. Bide ben gormeyeyim diye instadan engellemiş. Mesele alkollu mekana gitmesi değil 3 gundur tanıdığı insanlarla nasıl alkol almaya kalkışır anlamıyorum. Bize nasıl yalan soyler yurttayım diye. Bu olayı da annemlere duyurmadan cozduğumu sandım. Yurt sahibini arayıp cıkıştım nasıl haberimiz olmaz yurtta kalmadığından vs diye. Neyse kardeşim ozur diledi bi daha olmayacağından bahsetti konuyu kapattık.
Bu hafta evdeydi. Gunduz vakti uykuya daldı beni de şeytan durttu telefonunu karıştırdım. Gorduklerime inanamadım. Daha 19 yaşında kız googledan hamilelik testi aratmış doğum kontrol yontemlerini aratmış neyse merak etmiştir deyip takılmak istemedim. Galerisinde 4 ay once sevgili olduğu insanla birbirlerine gonderdikleri fotoğrafları gordum. Benim kucuk masum gorduğum kız kardeşim resmen karşı tarafa uygunsuz fotoğraflar atmış. Birlikte otellere gitmişler. Bide kendilerini oteldeyken fotoğraflamışlar.
Gorduklerime dayanamadım artık kac kere daha arkasını toplayacağım ben bu durumun onune gecemem diyerek anneme soyledim. Tabi ortalık karıştı. Bide o sırada babam geldi. Resmen aile faciasına yol acıyordum. Allahtan o sinirle şiddete falan başvurmadılar. Konuşarak anlaşmaya calıştılar ama zannedersiniz ki karşıda put var ağzını acıp tek kelime etmiyor. En sonunda sizi istemiyorum tek yaşamak istiyorum ozgurluğume karışamazsınız diye isyan etti. Neyse sakinleşelim oyle konuşalım diye konuyu kapattılar. Hanımefendi bana diyor ki seninle omur boyu konuşmayacağım. İnanın kac oldu bu onunla birlik olup annemlerin arkasından iş cevirdiğim. Size yemin ederim ailem bağnaz tutucu insanlar değiller. Alkol almasına da erkek arkadaşının olmasına da ters tepki vermezlerdi. Neden bu kadar gizli saklı işler yapıyor anlamıyorum. Bide haklı gibi bana kusuyor. Ben kardeşimi cok seviyorum omur boyu kus durmaya katlanamam. Ama bugun gorduklerime de sessiz kalmam mumkun değildi. Annemin bilmesi şarttı. Başına daha kotu şeyler gelse o vebali kaldıramazdım. Ne yapacağım ben lutfen akıl verin