Merhaba,
Ben yurtdışında kalıyorum. Eşimle severek evlendik. İki yıldır evliyim. Sorunlarımız cok erken başladı. Size biraz sorunlarımı anlatmak istiyorum, dertleşmek istiyorum ha birde nolur bana akıl verin, siz olsanız ne yapardınız?!
Ben aileme duşkunum, o kopuk bi ailenin cocuğu, calışmıyor, kara para işi yapıyo, ev kredisi yapiyo aracı gibi bişey ama aldığı para kara para yani. Namaz kılıyo icki icmiyo.
1 yıl sevgili kaldık, sevgili olduktan iki ay sonra benden para istedi verdim hesabımda ne varsa, sonra bana arabasını satmış olarak gosterdi ordanda bankadan kredi aldı o parayı ne yaptı bilmiyorum bence duğune kullandı.
1 yıl sonra nişanlandık, sonra mart ’da kınamız oldu kınada eşim bana kusuyordu biraz burnumdan geldi elbisemin ust tarafını kaynanam acık bulmuş sebebi budur.
Nikah gununu almaya giderkende eşim bana kusuyordu sebebini hatırlamıyorum, yani kusken nikah gunu aldık, sonra oda oldu.
Mayısda evlendik iki yıl once. Eve gittik o gece ben gelinliğimi cıkarırken eşim takı kutusunu actı paraları saydı, ertesi gun beni babamgile bıraktı, kendisi annesine gitti (80kmlik yol) takı listesini vermeye. O gece balayına gittik.
Kız olarak ilişkiye girmekten cekindim korktum biraz, eşimde ters ilişki istedi, sonra yavaş yavaş bende korkumu yendim. Balayından donduk yolda telefon geldi yeğenin ağır ameliyat gecirdi sana soylemedik balayındasın diye gelirken uğra istersen diye, gittik.
1 hafta sonra eşim hastaneye gitmiceksin eve gel dedi ben yinede uğradım ondanda saklamadım, babamı aramış kızın beni dinlemiyo diye. Eve gittim annemde vardı noluyo diye gelmiş eee beni dinlemiyo zaten yatakdada pis dedi halbuki beni ters ilişkiye zorlayan kendisiydi, anneme neler dedi annem benden şuphelendi kız değilmiydin yoksa diye bu kezde eşim şaşırdî oyle bişey demek istemedim diye. Bende onun annesini aradım, alın goturun bunu diye. Neyse sonra duzeldi herşey.
Balayından gelince eşim kız tarafınında takı kutusunu istedi, ben onu annemlerle anlaştık takılan sizin hakkınızdır diye, olay cıkardı yine tartıştık. 1-2 hafta sonra bir cuma gunu babamgile gitmek istedim beni yollamadı yinede gittim geldim (cok yakın). O sıralar annesi bi poşet yollamış arkadaşına ver duğunumuze geldi diye eşim evde poşeti bulamadı, yanlışlıkla attım ama ona diyemedim attım diye, bulamayınca beni dovdu.
Turkiyeye gittik, ben ucakla o annesiyle kardeşiyle arabayla. İstanbulda tartıştık sokak ortasında beni dovdu, biraz ustune gittim orda belkide benim hatamdı..
Ama o yaz yani duğunden iki ay sonra, onların koyde tabi yeni gelinim utanıyorum cekiniyorum, sonra beni kendi koyume goturduler annesiyle oylesine orda kalacaktım 2-3 gun sonra gelip alacaktı, annesi burda yuzun guldu dedi bana bizim koye gelince. Eşimde bana gittiklerinde mesaj attı orda yuzun guldu kal orda diye. Ben zorladım gelip alsın diye, ucağa bineceğimiz gun zorla geldi aldı beni, tabi evde kiyamet koptu iki aile arasında ama gittim onlarla eşimle ucağa bindik.
Yazdan sonra yine annesine gitti 1 hafta kûs kaldık. Arada daha dayaklar yedim tartıştık, bazen ben bazen o hatalıydı.
Duğunden 1 yıl sonra kıyamet koptu. Ayağında kırık oluştu top oynadıktan sonra. Hastaneye goturdum falan filan. Ertesi gun annesiyle kardeşi gelecekti gecmiş olsuna. Sabah erkenden kalktım yemek yaptım 4 ceşit tatlı falan filan. Eşimde kalktı kahvaltısını hazırladım, sonra konuşmaya başladı, akşam mac var dedi kacta bitiyo dedim 8 dedi ha iyi bende o zaman survivora bakarım dedim, annemlerin yanında bakamazsın dedi, niye dedim oda bi yarışma dedim, kufur etti “oruspu” falan dedi. Geldi o kırık ayakla dovdu beni. Annesini aradı gelin alın beni bu oruspunun yanından dedi, beni aradı annesi ağladım geldiler yemek yedik oturdular. Eşim yatak odasından cıkmadı 6 saat. Annesi gitti geldi hep yatak odasına. En sonunda goturuyom dedi bana bende giderse geri gelmesin dedim ustelediler, birde baktım eşyalarını toplamaya başladılar kocamı goturuyolar oda gidiyo, delirdim al bunuda gotur o zaman diye atletlerini fırlattım ona. Gurultu patırtı koptu dayak falan, kardeşi polisi aradı geldiler ben 3unude kapıya attım. Polisede o gun onu şikayet ettim kara para yuzunden.
İki ay ayrı kaldık, sonra yine zorladım gel al beni yuvamızı kurtaralım diye, babamgile gelip beni almak istemiyordu, zorladım geldi aldı.
Eve gittiğimizde benden para istedi yine verdimde 8bin euro. Bana polisler girdi diye halıları yıkattırdı ben odedim.
O yaz turkiyede eve baktık, eşim beni zorladı altınları ver diye vermedim, anneside verecen tabi yoksa kalsın ev dedi vermedim, cunku ben ev parası kadar eşime para vermiştim, onlar nereye gitti??
Beni eşim ayrı ucakla ev almaya gonderdi kendiside ertesi gun annesiyle gitti, annesi o buyuk kavgadan sonra annemi gormek istemiyormuş, cunku annem o gun eşimin yuzune tukurmuş seni hic istemiyodum zaten demiş, bunu kin haline getirmişler. Annesi cok kinci bi kadın, eşimde onu dinliyo. İstemeye geldiklerinde ablam babasına amca senin lakabın kel mi diye sorduğundan beri bi kin bi ofke vardı hep ablamlara anneme karşı.
Gecen ekimde evi iyi kotu aldık ikimizin adına.
İcinde hic bişey yok oturamadık bile. Yılbaşında sac ektirmeye gitti, ordan annesine indi ve yine 1hafta kus kaldı eve gelmedi yine ben zorladım.
Gecen mart bir cumartesi bana duğune gitmiceksin, arabam bozuk birde seni o pezevenklerle (ablamlar +annemle) goruşturmicem dedi, gidersende seni boşuyom dedi. O son cumleyi dediği icin gittim duğune. Arabası turkiyede selde bozulmuştu, o gunde tam yengemi goturuyordu koye ama kendi hatası o gun gec gelmiş sele kapıldı araba. Aylarca olmadı, tam o cumarteside red geldi sigortadan. Ben gitme deseydi gitmezdim ama o pezevenklerle goruşmiceksin dediği icin gittim. Arkamdan babamı aradı o gun, kızın beni dinlemiyo alın kızınızı başınıza calın tek yemek yapmayla olmuyo birde ben istemiyom o hep geri zorluyo geri getirtiyo beni demiş, babam kufur etmiş bunu duyunca. Bu lafın ustune babam beni o gece eve yollamadı.
1,5ay sonra nisan ortası polisler eve baskın yapmış, hani ben şikayet etmiştim ya ama zaten polislikde dosyası varmış ben nerden biliyim oyle kabarık olduğunu, tutuklicaklardı onu ama tabi ikimizde evde yoktuk. Benle kontağa gecti avukat falan ayarladım ben odedim herşeyi serbest kaldı o gun eve gittik birleştik cocuk yapalım duzelelim dedik. 3gun kaldık evde, bu 3gunde annesinde kaldı benle beraber, dugun bahanesiyle 3gune gerek yoktu ama yinede kaldık.
Sonraki pazartesi eşim askere gitti, annesindende izini kopardı fazla kalmak icin turkiyede. Ben tabi istemedim, askerden hemen sonra koyune giderken fazla kalmak icin Turkiyede yolda kaza yaptı kolunu kırdı, benim rızam olmadan her gittiğinde başına bişey geliyo.. o bahaneyle doktor falan filan 3 hafta fazladan kaldı. O sırada o askerdeyken iki arabamıza el koydular, kara para aklamaktan.
Ve 10 gun once eee geliyorum sende eve gel ama ben 3 aydır baba evindeyim dedim, kacar gibi olmaz ki gel beni al dedim gelmem dedi boşarım yinede seni ordan almam dedi, evin anahtarı bende ikiside. Annesine gitti, geliyosan gel gelmiyosan kal orda dedi. Pazartesi eve cilingir getirtip eşyalarını almış. 80 km lik yol, eşyalarını almaya geliyo ama karısını 4km ilerden baba evinden almıyo. Bende biraz gurur yaptım, cunku babama ben istemiyom alın ustunden diyo. Gidersem geri donecek kapım olmicak diye gitmedim gidemedim. Daha once 3gun evde 3gun kaynanada kalmıştık ya, o zaman babamla annem Turkiyedeydi. Ama izinsiz gidemem vallahi bidaha koymazlar. Cunku niye korktum biliyomusunuz ben 2yıl evli kaldım ama 1 yilını baba evinde gecirdim. Elimde para kalmadı, daha borca soktu beni onuda gectim, Turkiyedeki ev nolacak? Elimde dayak fotoları kufurlu mesajları falan var. Ev almaya bile ayrı ucaklarla giden bi karı kocayız biz