4 senelik evliyiz ve 3 yaşında bir kızımız var genel olarak mutlu bir aileydik bazen her evlilikte olduğu gibi ufak tefek sorunlar yaşıyorduk ama birbirimize hakaret etme gibi şeylerimiz hic olmadı genel olarak ilgili bir kocam vardı
2 ay once eşimi evlenmeden onceki sevgilimle aldattım ama oyle aldatma değil 5-6 kere buluştuk bir yerlere gidip dertleşip cay icip yemek yedik o da evlenmişti mutsuz bir evliliği olduğundan falan bahsetti benimde aklıma eski gunlerimiz geldi hata yaptım ve onunla 6 kere bulustuk eşimde 2 ay once telefonumda mesajlaşmalarımızı yakaladı ve beni dovdu ve saatlerce sozlu işkence yaptı, dovdu derken o gun belki 10 kere belki 15 kere vurdu yuzum şişti o gun cocuğumuzu benden alıp omrum boyunca bir daha gostermemekle ve anne ve babama mesajları gostermekle tehdit etti
o gun bize tesadufen uğrayan kardeşim beni o halde gorunce aldı ve anne ve babamın evine goturdu 2 aydır ayrıyız kızımız benimle kalıyor
yediğim dayak ve sozlerini unutamıyorum bir sure psikoloğa gittim bende hata yaptım belki ama hic birşey dayağı haklı cıkarmaz
kendisi şu an donmem icin yalvarıyor psikologlara falan gitmiş aile terapistine gidelim tekrar bir sure deneyelim bir daha aynı şey olmayacak diye sozler veriyor sozleşme imzalarım bir daha sana vurmayacağıma dair diyor aileside soz veriyor bir daha boyle birsey olmayacak diye
ama ben korkuyorum bir daha bana aynı şeyleri yapar diye o gun o sakin uysal insanın icinden bir canavar cıktı ve ondan korkuyorum
daha once bana hic vurmadı kufur bile eden bir insan değil
ben ayrılmayı duşunuyorum korkumu yenemiyorum
dayak esnasında cocuğumuz yanımızda yoktu
.....ben yaptığım hatanın farkındayım buraya yazma amacım iltiraf edip edip icimi rahatlatmak değil sadece sizin goruşlerinizi almak istedim kocamdan korkuyorum eve donmek istemiyorum fakat daha 3 yasında olan bir cocuğumuz var...