Kızlar oncelikle iyi geceler

nasıl başlayacağım konuya nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Eşimle 2 yıldır evliyiz cok şukur kendi kesemizde donmeye calışıyoruz. Fakat eşimin kardeşi,babası,arkadaşları surekli eşimi kullanıyor eşime anlatıyorum anlamıyor. Şoyle ornek vereyim kayınpederim kendine kredi cekti bitcoine yatırdı sonra ben nasıl geri odeyeceğim odeyemiyorum gecinemiyorum diyerek krediyi eşime odetiyor şuanda. Bizim zaten hali hazırda 1 kredimiz varken 2. Kredi cok canımı sıktı acıkcası cok ustunde durmak istemesemde ister istemez duşunmeden edemiyorum. Eşim araba alınca kendi arabasını satıp bitcoine yatırdı ve bizim arabayı kullanmaya başladı. Ben ehliyet alacağım zaman 1 ay yalvardık eşim gotur pratik yapsın diye o zaman kendi arabasıyla goturmesi gerekiyordu bizim arabamız otomatik vites olduğu icin bozulur başına birşey gelir diye asla yardım etmedi tabi ki yardım etmek zorunda değil ama insan oğlunun o yaptıklarına karşılık gonlu olsun diye 1 kere hadi kızım gidelim der. Ama arabasına bişey olur korkusuyla asla bana yardımcı olmadı. Şuanda eşimle ortak araba aldılar araba biraz yuksek bi model bugun eşime buseye verme arabayı kaza yapar dedi. Bı cok zoruma gitti bende dedim ki baba bu mal cana geleceğine mala gelsin benden gelsin dedim dondum arabaya bindim ama cok zoruma gitti soylediği şey. Bu arada arabanın yarı parası benim bileziklerimle alındı. Sonucta kaza geliyorum demez yılların şoforu eşimde kaza yapabilir kayınpederimde. Bende baba eşimin inadına sureceğim bu arabayı dedim. Hic bişey demedi ama şimdi gidip istesem arabayı asla vermeyeceğini biliyorum. Bizim arabamız ondeyken abime lazım oldu araba hastaneye gitmesi lazım acil kem kum ederek verdi anahtarı benim malımı bana vermek istemedi anlayacağınız. Ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Eşim ilgisiz sorumsuz benim canım cok sıkılıyor bu duruma nasıl hareket etmeliyim bilmiyorum.