Herkese merhaba oncelikle artık ne yapacağımı bilemez hale geldiğim icin yazmak ve fikirlerinizi almak istedim yaklaşık 6 yıldır evliyim bir kızım var 2 yaşında ancak eşimle bir turlu anlaşamıyorum evlendiğinizden beri ev alma hayaliyle yaşıyorum. Durumumuz kirada kotuye gidince eşim maaş alamayınca annemin evine taşınmaya karar verdim icini yaptırdım tum masrafları karşıladım sırf eşim uzulmesin diye evlendik takılarımı bozdurdum bir şeye sahip olabilmek icin araba aldık.aracımız satılmasın diye kiradan cıktın annemin evine yerleştik zor bela eşim başla istemedi ama ben lutfen sen maaş alamıyorsun benimkiyle de atla taksidi oduyoruz dedim sonra taşındık gel gelelim ev kesinlikle oturtabileceğim ev degil ustelik hamile olduğumu oğrendim evin boya kokusundan evde duramaz oldum evden soğudukca soğudum eşime 3 yıla taşınalım dedim gel zaman git zaman kızım doğdu eşim bir arac buldu 2020 model passat bana bunu almalıyız kesinlikle guzel yatırım sonra evimizi alırız arac kara gecince dedi tamam dedim sen istiyorsan alalım aldık ama araca binemez oldum fiyatlar o kadar arttı ki sonra aracın borcunu eşim kapattı ve eşime ev alalım dedim ne dese beğenirsiniz ev alamam biraz daha bekleyelim tamam dedim biraz daha bekleyelim bekle bekle aylar oldu eşim hala o eve o para verilmez bu eve bu verilmez gibi bahaneler bu arada bebeğim var ve calışmayı mecburen bıraktım şişende beri calışan para kazmama kimseye muhtac olmayan biriydim. Yaklaşık 2 bucuk yıldır kızım sebebiyle calışamıyorum. sonra bir gun hastayım eşim beni hastaneye goturuyor yolda ev konusunda tartıştık bana ev de almıyorum kendin git al benim gucum yok kredi cek ne yapıyorsan yap diye cıkışmaya başladı 2 kere bağlatarak tekrarlayınca hayatımın icine ettin dedim ve arabadan inip beni oylece bıraktı sonra eve geldim ve kızım acıktığı icin ona yemeğini hazırladım bel agrılarım artınca eşimle de kavgalıydım hastaneye gidiyorum dedim ve cıktım. Hastanede serumum icindeki bir maddeye meğer serumun icindeki ilaca alerjim varmış ve nefes alamamaya başladım tam yığılacakken 5 hemşire geldi solunuma bağladılar kardeşim geldi annem geldi ancak eşim haberi olmasına rağmen gelmedi ve aramadı şuanda boşanmayı duşunuyorum cunku sokaktaki muhtac bir insan bile yandım dese koşar neyi var der bakarsanız ama eşim gelmedi 2 yaşında bir kızım var ne yapamam gerektiğini bilmiyorum eşime eve geldiğimde bugun benim icin sondu boşanalım dedim bana yuzunu gormek istemiyorum ne yaparsan yap dedi ne yapmalıyım bilmiyorum ??????