aslında gercekten rezil oluyor da olabilirim bilmiyorum belki haklılardır, ama her olay sonrası bazı şeyleri duymak beni uzuyor cunku hassas birisiyim. mesela biriyle olan biraz ironili bir diyaloğu anlattığımda "seninle dalga gecmeye calışmış o, hic kafana takma." diyen arkadaşım oldu. bu bana cok kırıcı geldi, zaten ben oyle duşunmuyodum ama bir şey demedim yine de arkadaşıma.
yine bu arkadaşım sınıfta yaptığım bir hata icin -herkes guldu yani cok sacma oldu acıkcası ama bende guldum ve cok takılmayacaktım- ders cıkışı muhabbet ederken "ya selly sınıftakiler seninle resmen dalga gecmeye calıştılar cok sacmaladılar yaa, saygısızlar once kendilerine gulsunler." gibi şeyler soyledi. diğer arkadaşlarım da onayladılar. sorun şu ki ben oyle hissetmeyecekken beni inatla o pozisyona sokuyorlar gibi hissediyorum. bu niyetle değil diye duşunuyorum cunku kendilerine yapılsa da aynı boyle hissedecekler dalga gecildiğini duşunecekler yani.
o yuzden kendi duşuncelerini soylemiş oluyorlar ama aslında ortada bir rezillik olduğunu ben cok hissetmeyecekken bunu yapıyorlar. yine sınıftan bir cocukla tamamen şaka amaclı birbirimize takılırken benim o an soylediğim lafa guldu sınıftakiler. bu gruptaki arkadaşlarım yine aynısını dediler senle orda dalga gecmeleri saygısızlıktı falan yaptılar. o moda girince cok kotu hissediyorum işte tum rahatlığım gidiyor, sacmalamış hissediyorum mesela. derse bile giresim yok yarın