gunaydın arkadaşlar.icimi yiyen bir konu var.objektif yorumlara ihtiyacım var icimin rahatlaması icin.
3,5 yaşında kızım var. ucretsize ayrıldım 30 ay beraber vakit gecirdik.
işe başladım anneanne,babaanne ,teyze bugune kadar baktı. surekli okula gitmek istiyorum dediği icin kreşe verme kararı aldık.bugunle beraber uc gun olacak başlayalı..velhasıl
pazartesi gunu kızımı aldım ve botlarını giydirirken hic birşey sormadan' anne oğretmen kızdı' dedi direk kapıdan cıkmadan.mudur geldi acıklama yaptılar .
eve gidince 'oğretmen bağırdı mı' dedim .'hayır anne sadece kızdı,butun cocuklara kızdı' dedi.neyse durmadım ustunde.
dunde ben sordum ,sormamam gerekirdi.
'oğretmen kızdı mı kızım?
'hayır anne cok bağırdı'.
'oğretmen bağırdı mı?!!
'hayır anne!cok bağırdı,bende ağladım.'
neden bağırdı peki diye sordum. oyuncak duşurmuş. kırıldı mı? hayır dedi.
oğretmenine sordum,kızım bugun ağladı mı,bir sorun mu oldu acaba dedim?
oğretmen oyuncak krızı cıktı,ağlamadı! size mızmızlanıyor dedi.(oyle bir durum soz konusu değil gercekten neşeli ve herşeyi anlatan,soyleyen bir cocuk.evde bile birşey olsa gelir anlatır ,ne yaptığını soyler.)sonra benim hoşuma gidecek şeyleri soyledi etkinliklere katılıyor,cok guzel uyum sağladı vs vs.
kreşe hevesle gidiyor. sevıyor okulu. ama aklında ilk kalan şey kızdı ya da bağırdı oluyor.oğrendiği şeyler ikinci sırada kalıyor. farklı bir ortama girdi ,illaki bocalama olabilir ,mukemmel demiyorum cocuğum icin .cocukların huyları değişkendir.ama normal midir kızdı bağırdı demesi ilk gunlerden.cok cocukla uğraşıyorlar ama meslekleri bu zaten.aynı kurumdan arkadaşım var aynı yere gonderiyoruz cocukları onun kızı farklı sınıfta oğretmeni icin oyle şeyler soylemiyormuş mesela.olmayan birşeyi soyleyebilir mi cocuk? gercekten aklım cok karışık.
oğretmen gozunden bakmak istiyorum birde olaya.sadece annelik duygusuyla hareket etmek istemıyorum. teşekkurler.