Arkadaşlar merhaba.

Bende Yt işinde acemi sayılırım. Bir cok şey denedim ama genelde başarısızlıkla sonuclandı. Son bir hamle yapıp bir deneme daha yaptım ve azar azar da olsa kazanmaya başladım. Gunluk ortalama 5 ila 25 TL arası değişiyor gunluk.

Tum uğraşlarına rağmen Kazanamayan arkadaşlar bu onerimi dikkate alabilir.

Oncelikle bir vds yada benzeri bir şeye sahip değilseniz hemen internet kotanızdan yemeden yukleme yapan bir bot alıyorsunuz. Ben videoyap kullanıyorum. Vds niz var ise ordan her hangi bir botla devam edebilirsiniz.

Acabildiğiniz kadar kanal acın demiyeceğim. Ben 5 kanalla 2 aydır idare ediyorum telifsiz uyarısız.

Youtube girip her hangi bir kelimede arama yapıyoruz. Karşımıza cıkan kanalları inceliyoruz. Bir senedir video yuklenmemiş kanallardan secip kopyalamaya başlıyoruz. Heleki bir senedir video yuklenmemiş ve reklamları acık bir kanal bulursak direk zıplıyoruz. Dikkat etmeniz gereken cektiğiniz kanal dizi falan olmasın

Kanaldan videolar yuklendikce bir gun atlayarak para kazanmalarını aktif ediyoruz. Soru işareti kalanları hic beklemeden siliyoruz. Bu arada ucuncu taraf falan cıkarsa hemen siliyoruz.

Ben gunluk bir kanala 50 den fazla video yuklemiyorum. Sizde bence oyle yapın. 1000 video bir kanalda olduktan sonra o kanala artık sadece 5 video yukluyoruz gunluk.

Aeada ilginc bir video ya denk gelirsem mutlaka fake facebook ve twitter hesabında paylaşıyoruz. Neden fake derseniz bayan profil actım arkadaş sayım ve takipci sayım fazla.

Butun bunları yapmak gunluk 15 yada 30 dakikayı gecmez.

Acemiden ancak bu kadar bilgilendirme olur. Ama kazanamayan arkadaşlar deneyebilirler.

Bol kazanclar.