herkese tekrar selam... daha once birkac kez konu acmıştım bir kez daha fikirlerinize ihtiyacım var..
biten bir ilişki duşunun, ama aniden... oyle ki ne kırgınlıklarımı ne de karşı tarafın ekskliklerini, benden sakladıklarını, ne duşunduğumu ne hissettiğimi bir deftere yazmak zorunda kaldım.. karşı taraf 2 ay kadar sonra aradı etti ama cevap vermedim, bazı şeylerin de konuşulması cozulmesi icin belirli bir sure var, her neyse o iş zaten bitti guvenim yok ama...
hayatın akışındayım, işe gidiyor, yoga yapıyor, yuz yogası ile ilgileniyor, ailemle arkadaşlarımla vakit geciriyorum ama her sabah icimde bir ofke ile uyanıyorum. ona neden bunu soylemedim, neden hatalarını yuzune vurmadım,, diye.. icimden ona hakaret ederken buluyorum hatta bazen kendimi.. en son aramalarına cevap verip de bunları soyleseydim en azından diyorum, sonra değer mi ya da anlar mı? hadi soyledin sana ne faydası olacaktı diyorum..
bu da dert mi demeyin lutfen, yalnızca nasıl başa cıktığınız konusunda fikir verirsiniz belki dedim..