Oncelikle hepinizin 8 Mart Dunya Emekci Kadınlar Gununuzu kutlarım. Bu konuyu acmamdaki sebep de aslında genel olarak bu gune dair duygu ve duşuncelerinizi merak etmiş olmam. Kadın olmak kimine gore ayrıcalık, kimine gore ise pozitif ayrımcılık sebebi... Hal boyle olunca genel olarak kadınlar da ikiye ayrılıyor belki de daha fazlaya bu duşunce bakımından. Neden merak ediyorsun işin gucun yok mu derseniz, sosyolojik bir araştırma değil bu ama gercekten kendi icimde de kadın olmanın avantajları olduğu kadar dezavantajlarını yaşadığım icin şanslı mıyım şanssız mı hala kafam karışıyor... Mesela calışıyorsanız iş yerinde sizce hala erkeklerden ayrı tutuluyor muyuz? Kadın olmamız on yargılara sebep oluyor mu işimizi yaparken? Ya da ne bileyim toplumsal olarak baktığımızda da kadın olmanın sorumluluğunun daha fazla olduğuna inanıyor musunuz? Yoksa dengeler değişiyor ve kadın olmak daha avantajlı bir hale mi geliyor? Kadına şiddet olayı bambaşka bir konu o yuzden bu konuya girmiyorum. Ben daha cok genel anlamda yaşam alanlarımızdan, normal olması gerekenlerden bahsediyorum. İşte bu yuzden de sizlerin de duşuncelerini merak ettim. Mesajı yazıp kayboldu demeyin, ara ara bakacağım muhakkak ve hepsini elimden geldiğince cevaplamak, fikirlerimi sunmak isterim. Sadece iş bu aralar fazlasıyla yoğun, cocuk da var hatırlayanlarınız olursa O yuzden beni mazur gorun gec donuş yaparsam. Tum kadınları seviyorum. Biliyorum ki dunyayı cekilir kılan yegane guzellikleriz. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...