arkadaşlar arkadaş ortamında samimi olduğum arkadaşımla bazı konularda taban tabana zıttız. olayı anlatıyorum. arkadaşım biriyle flortleşiyordu başta bana da iyi biri gelmişti. lakin cocuk bir gece cinsellik yaşamak istediğini ima etmiş hatta direk soylemiş. arkadaşım da geciştirmiş. bu arada cocuk aynı anda bir kac kızla da flortleşiyor. bir de bunu gorduk. arkadaşıma da tabiki uzak durmasını tavsiye ettik. tamam dedi kararlar aldı. sonra aradan cok gecmedi cocuğa yine yazmaya başladı. bu arada herşeyini en ince detayına varana kadar anlatıyor bize. niye yazdığına dair sacma sebepler sunarak anlatmaya ve cocuğun bir gun kendisini seveceğine ve iyi biri olduğuna inandırmaya calıştı bizi. ben de sinirlendim ve tepki gosterdim. cocuğun ne olduğunun ortada olduğunu bu şekilde arkadaşımı basit kız olarak goreceğini soyledim. arkadaşım da bozuldu. daha once de benzer bir olay yaşamış ve cok uzulmuştu. beni ilgilendirmez ne yaşamak istiyorsa yaşayabilir ama herşeyi anlattığı icin illaki yorum yapıyorum. siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? anlatmaya devam edecek cunku/