Ozellikle yeni evli ya da deneyimli arkadaşlarım uc ay once nişanım gecen hafta da nikahım oldu eşimin ailesiyle de eşimle de farklı şehirlerdeyiz. Ailesi her gun bazen de gun aşırı arıyor en az 1.5 saat telefonda tutuyor. Sevmiyorum pek telefon muhabbetlerini bi paylaşım olmayınca haliyle konuşacak bi şey de bulamıyorsun ozellikle kayınpederim. Cok rahat yetiştim ben ayak uyduramıyorum. Bazen aradığını gormuyorum bakıyorum kaynanamla peş peşe aramışlar hem whatsap uzerinden hem normal yan yana olduklarını biliyorum. KPSS ’ye hazırlanıyorum ders calışmaya fırsat bulamıyorum. Eşime de bir şey soyleyemiyorum cok nahif cok kibar biri. Soylesem anlayışla karşılar ama babasına karşı bir şey diyebileceğini duşunmuyorum bi keresinde soyledi babası alınmış ona. Beni sevdiklerini sevdiklerinden yaptıklarını biliyorum ama alışık değilim bu boyle bir şey mi en başından cok Guler yuzlu davrandın diyor ne yapmam gerekiyordu uzaktan gelen insanlara bir de hayır diyemem hayatta insanlara kapatalım diyemiyorum aradıklarında da. Şimdiden bunaldım. İki sene ayrı yaşayacak onlardan daha sonra aynı şehirde surec beni cok korkutuyor nasıl sınır koyabilirim ya da bunu karşı tarafa nasıl anlatabilirim abartıyor muyum bilmiyorum gun aşırı 2 saate yakın her biriyle ayrı ayrı konuşmak normal mi