3800 TL telefon onerisi
Telefon Tavsiyeleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Telefon Tavsiyeleri
- 3800 TL telefon onerisi
-
24-09-2022, 00:24:33En az 4 yıl kullanacağım. Oğrenciyim ve YouTube'a duzenli olarak vlog cekip telefonumdan video editliyeceğim. Şu anki telefonum aşırı kotu. Babam 800 TL'ye A101'den almıştı ve cok kotu. 720P videoda bile kasıyor, Instagram'da surekli kasıyor, oyun oynamak imkansız zaten. Telefonda bolca oyun oynayacağım. League of Legends: Wild Rift PUBG Mobile gibi telefon zorlayacak oyunlar oynayacağım. Hem de uzun videoları telefonumda editliyeceğim. Bu yuzden hem işlemci RAM yonunden guzel hem de vlog cekeceğim icin video cekerken cok guzel goruntu alması lazım yani yıllarca YouTube'a video atsam da telefonumdan sırıtmaması lazım. Ben hem kamera hem işlemci acısından Xiaomi Mi Note 10 Lite duşunuyorum ama onun işlemcisi de 2800 TL'lik telefonda bile var yani guclu mudur bilmiyorum veya M51 nasıl tercih? Bana hem donanım yonunden sağlam hem de kamera yonunden yani video cekme olarak guzel bir telefon lazım. Şimdiden yardımlarınız icin teşekkurler. Powerlifting yapıyorum, antrenman vlogları cekerim. Başka şeyler de yani YouTube'a duzenli video atmayı duşunuyorum. Bilgisayarımı satacağımdan YKS'ye daha iyi calışmak icin her işimi telefondan halledeceğim. 2 taraf da guzel olmak zorunda ne yazık ki.