İyi geceler herkese. Yıllar sonra boşanmak icin konu acmakta varmış nasipte. Oncelikle cok uzatmadan direkt anlatmaya başlayayım. 3.5 yıllık evliyim, dunyalar tatlısı da bir bebeğim var. Eşimi cok severek evlendim ama onun acısından aşk evliliği değildi pek fazla. Sanırım benim sadakatime ve aşırı olan sevgime kayıtsız kalamadı sadece. Kendisinden bahsedecek olursam. Yuruyen ego. Surekli psikolojik,sosyal,ekonomik baskı yapan birisi. Takıntıları var, cocuk bana benziyor diye yemeği terkeden birisi mesela boyle soyleyeyim siz anlayın her fırsatta ailemi aramakla tehdit edip zaman zaman arayıp kızınızı alın demişliği bile var.

Kendisi polis bu arada. En son hakaret,şiddetten hakkında şikayette bulundum. Soruşturma vs. Gecirdi. icin yeniden diye geldi ve son kez her şeye rağmen elimden geleni yaptım diyebilmek icin bebeğime tekrar denedim. Ama bugun yine olmayacağını anladım. Kendisi bana sinir krizleri gecirten, lohusa iken 2. Dilim ekmek yiyorsun kilona dikkat et diyen, tartışmalarımızda bebek sana benziyor gormek istemiyorum diyen birisi.

Kendisiyle Doğu gorevinde iken sorun yok gibiydi ama beni hep manipule ettiğinden tabii ses cıkardığım an kapıyı gosterirdi. Tayin cıktı ve memleketine geldik, yıllarca ailesiyle goruşmeyen adam bir den aileci oldu 2-3 gunde surekli goruşmek istemeye ve bana sormadan emrivaki gelecekler demeye başladı. Şu an kalbim aşırı sıkışıyor ve nefes alamıyorum. Ama cokta mutluyum kurtuluyorum bu cehennemden bebeğim icin bazen uzuluyorum ama kalmaya devam etsem de zaten sağlığımdan olup bebeğime yine faydasız olucam. Topladım eşyalarımı beni aileme bırakacak. Cok şukur ailem arkamda ve destekcim. Maddi kaygım yok şukur. Universite mezunuyum ve işim hazır gibi bir şey calışmak istesem.

Başınızı şişirdim gece gece kusura bakmayın. Sanırım bebeğim icin boylesinin daha hayırlı olduğunu duymaya ihtiyacım var. Sadece onun icin vicdan yapıyorum. Okuyan herkese teşekkurler.