kızlar calışıyordum ve mesainin bitmesine yarım saat kalmıştı. Ben de işten hemen sonra duğune davetliyim vaktim olmayacak diye telimi ucuş moduna alıp şarja taktım ki cabucak dolsun. Ben şarjda takınca saat 15:50 beyefendi yazmış ve spordan cıktım terledim diye bir de kendi resmini atmış spor salonundan yani onemli bir şey yok.ben de sihhatler olsun dedim. Sonra başladı telin neden kapalıydı, ben de soyledim ucuş modunda hızlı doluyor bir kez daha sormuştun biliyosun ya hem işteyim dedim. Hadi oyle olsun dedi inanmadı. Sonra da ben kavgaya meraklı değilim sen bir haltlar karıştıırıyorsun bir capanoğlu ararım telin kapalıysa oğlen vakti dedi. Ne alaka oğlen değil ki zaten gece vardıyaları vs kendisinin işinden dolayı gorulemiyoruz ki. Sen başlatıyorsun sonra da iyi gunler diyip kacıyorsun boyle ilişki mi olur bir sorunu halletmeden kus gidiyorsun dedim. Zaten son zamanlarda başımı epey ağrıttı dolmuştum ve şans vermekten yorulduğumu mutsuz olduğumu soyledim. Şuan blockladım. Ne bir sorunumu konuşabiliyorum ne de tribini cekecek ve iftira dinleyecek halim var. Şu an hırsımdan yazıyorum bunu buraya sinir oldum. Uğraşamam vallahi kızlar hayat kısa hic kimseyi cekmek zorunda değiliz.