6 yıllık evliyiz bir cocugumuz var. Eşim hep ilgisizdi ( kendince ilgiliydi) illaki soylemek gerekiyor her şeyi. Hadi diğer meselelerde alıştım soyluyorum gocunmuyorum ama artık iş cinsellikte bile bu halde. Yıllardır kokan ağzı batan sakalları ya da her opuşmemizde yatağa goturmesi artık midemi bulandırıyor. Coğu zaman onu mutlu etmek icin yatağa tamam desem de artık bir dur dedim. Yıllardır binlerce kez rahatsızlıklarımı dile getirdiğim icin de hic acıklama bile yapmayarak cinsellige hayır diyorum zira gercekten icimden gelmiyor. Ceza olarak da degil. Bana karşı bu kadar ozensiz biri ile sırf mutlu etmek icin yatağa gitmek kendime bu yalanı yaşatmak istemiyorum. Ha zevk de alıyorum almasına ama istediğim duygusuz bir zevk değil. 15 gunden fazla oldu. Her yanıma gelip şehvetle opmesinde (ki yatağa goturmek icin opuyor hep bu beni cok kırıyor) reddettim. "Ben bu opmeyi biliyorum ve istemiyorum" dedim. Soğudun mu benden soylemesi nasıl olmamı istiyorsan olayım diyor. Ben bunu 6 yıldır soyluyorum artık soyleyerek dış fırcalamak sakal kesmek ya da parfum surmek değil baştan cıkarılmak istiyorum. Konuşun demeyin asla konusmayacagim. Bu arada aramız iyi yani kus değiliz. Bu gun dışarı cıktık ben tutmasam elimi bile tutmuyor ve bunun farkında bile değil.
Simdi yanına gitsem opsem yatağa gotursem gelir ve neden 15 gundur istemediğimi irdelemez bile. Bunu bilmek daha da beni isteksizleştiriyor.
Gittiği yere kadar gitsin umrumda değil. İcimden gelmiyor... sadece icimi doktum. Sevgiler. İyi geceler