Herkese hayırlı akşamlar diliyorum uzun zamandır yoktum ve konum şahane şimdi ben 7 aylık hamileyim belki ondan dicem ama dayanılır gibi değil ..

Neyse hemen geceyim meseleye .. yaklaşık 8 aydır ust kata taşınan bir komşumuz ve 3 yasında oğlu var tabi cocuktur ses olur ama kadının kendi sesi aşırı yuksek ne konuşsa laflar bizde surekli eşi ile kavga ediyor kapılar surekli carpılıyor kufurler hava da ucuyor adam anladığım kadarıyla sadakatsiz ( hersey duyulduğu İCİN diyorum ki banane ) neyse cocukta bu aile ortamında ne kadar sağlıklı buyutebilir ki diye duşunuyorum .. cocuk surekli koşuyor evin icinde ama nasıl ses butun evi alıyor kadın sabah 8.30 da felan başlıyor gorultuye malum yatak odaları ust uste insan demez mi belki alt katta uyuyan var bi kac kez uyardım dedi ki o saatler normal saatler ses icin hadi bunu da gectim cocuğa koşma demiyorlar kısıtlanıyormuş cocuk ama altta kalanın da canı cıksın değil demi ne uyku kalmış ne gun icinde huzur .. neyse 2 gun once tekrar sesler gelmeye başlayınca aradım eşi cıktı dedim X bey rica etsem cocuğunuz cok koşuyor cok ses oluyor durdurabilir misiniz bana dediği şey ‘ cocuktur bu koşar da koşmaz da nasıl dur dicez ‘ sonra eşi aldı bende aynı şekil dedim bana diyor apartman kuralları yazılı kağıt getiricem ama bilmiyor sanırım ses yapan gorultu yapan komşuya ceza bile kesiliyor .. bende uzatmadım telefonu kapattım allahım bi bağırıyor yukarda bende sinirlendim ama neyse dedim artık mutattap olmam 10 dk gecmedi kapıya geldi bir ağlıyor bir ağlıyor bide eşim actı kapıyı ayol ağlanacak ne var KESK ’e aramasaydım dedim . işte cocuğa dur demiş kocası kızmış demiş kısıtlama cocuğu durmuyormuş tamam ama neden ağlıyon ki eşin neden kızıyor komşular rahatsız olabilir bu her apartmanda boyle ses olur şikayet olur ne bileyim .. bide hamilesin hakkını helal et diyor anam bacım ses yapan siz cocuğu dq gectim sizde normal değilsiniz .. bu oyle gitti diğer komşu da gece 23.00 den sonra supurge acıyor surekli tatlı dille uyardım yok bana diyor cocuğum var 00.00 a kadar hersey olabilir ..

Anam cocuk buysa ben bile pişman oldum ya cocuklu hayat bu mu anlamış değilim komşularını duşunen anneler yok mu cocuk olunca hersey mubah mı ? Şimdi evden cıkalım desek hamileyim olmuyor napcam ben arkadaşlar lutfen bi cozum onerin bana