Kızlar merhaba, bir konu hakkında fikrinize ihtiyacım var. Okuyacağınız icin şimdiden teşekkur ederim.
Kısaca bahsediyorum konudan, kredi borcu şu borcu bu borcu derken coğu zaman ayın sonunu zor getirdiğimiz oluyor. Eşimde bende calışıyorum. Eşim cebinde 20 lira parası olsa kardeşi istese tutup on lirasını ona verebiliyor. Yok demeyi bildiğini duşunmuyorum. Sorun şu ki parayı vermesi onemli değil isterse daha cok versin ben verdiğinde değilim yeri geliyor bende kardeşime veriyorum. Sorun şu ki eltimin yok gibi davranmaması, hergun kahve yanında damak yemesi, surekli bişeylerin alacak gibi linkini bana atması, hergun pasta borek yapması, canımı sıkan madem yok, ki olabilir rabbim herkese bolluk bereket versin kimseyi yoklukla sınamasın. Eşime x boyle yapıyor diyorum sanane diyor. Madem yok bizden İstiyorlar diyorum ben abime bakarım senin kardeşin istese sen vermeyecek misin ben verdiğinin lafını yapıyor muyum sen neden yapıyorsun diyor. Hasetsin icin kotu senin felan diyor. Laf yapmak değil istersen daha cok ver diyorum lafını yaptın iste diyor. Dun iki saat bunun tartışmasını yaptık kendini savunuyor, haklı diyorum kendimi suclu hissediyorum ama haksız mıyım ? Anlatılacak daha cok şey var ama neyse sizce haksız mıyım haset olan ben miyim kotu biri miyim ?
Uzun uzun oldu ozur dilerim.