Arkadaşlar Adsense Cook Emek İster Bunu Başta Belirtim . ( Bu Konu Yeni Başlayanlar İcin Acılmıştır )

S1 ► Adsense'de Ulke Nasıl Engelleriz ?

C2 ► Adsensede Reklam Engelle Bolumunden Hangi Ulkeyi Engelliyecekseniz oo Ulkenin Reklam Sitelerini Engelleyin Otomatik Ulkede Engellenir ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------

S2 ► Adsenseye Kanal Baglarken Hangi Ozellikleri Yapmalıyım ( BU ONEMLİ )

C3 ► Arkadaşlar Bazılarımız Bunu Yapmamakta. Kanal Baglarken Kanalınız ne tur İcerikse kanalı Baglarken İcerik Dilini HANGİ DİLDE CALIŞIYOSANIZ OO DİLİ SECİN

NOT : İNG Calışıpta İcerik Dili TR olarak Secerseniz Reklamlar TR cıkar

----------------------------------------------------------------------------------------------------

S3 ► Adsense Onaylatmak Nasıl Olur ?

C3 ► Hepmiz Biliyoruz Ama Yinede Soylemek İstedim . Kanalı Bagladıktan Sonra Paranız 20 Ustu Olunca Pin Talebinde Bulunun ve Sizin Kaydoldugunuz Zamanki Adrese 1ay -1.5 ay icinde gelecektir

S4 ► Adsense'de Odemeler Nasıl Gercekleşir ?

C4 ► Pin Girmeden Once Banka Hesaplarına Dair Bilgiler İster . ( Tam Hatırlamıyorum ) Yada Pin Girdikten Sonra Oraya Banka Bilgilerini Girerek oo Bankaya Paranızı Gonderebilirsiniz .

Diger Yardımcı Konular

► Adsense Ayarları Link

► Kanalı Adsenseye Baglama Link

► Gmail Kurtarma Link

FORUM HEPİMİZ VE PAYLAŞIM YAPMAYI BİLİN .

SORULARINIZI KONUMDA CEVAPLIYACAM . ELİMDEN GELDİGİNCE YARDIMCI OLMAYADA CALIŞICAM TEŞEKURLER İYİ FORUMLAR