Arkadaşlar Adsense Cook Emek İster Bunu Başta Belirtim . ( Bu Konu Yeni Başlayanlar İcin Acılmıştır )
S1 ► Adsense'de Ulke Nasıl Engelleriz ?
C2 ► Adsensede Reklam Engelle Bolumunden Hangi Ulkeyi Engelliyecekseniz oo Ulkenin Reklam Sitelerini Engelleyin Otomatik Ulkede Engellenir ?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
S2 ► Adsenseye Kanal Baglarken Hangi Ozellikleri Yapmalıyım ( BU ONEMLİ )
C3 ► Arkadaşlar Bazılarımız Bunu Yapmamakta. Kanal Baglarken Kanalınız ne tur İcerikse kanalı Baglarken İcerik Dilini HANGİ DİLDE CALIŞIYOSANIZ OO DİLİ SECİN
NOT : İNG Calışıpta İcerik Dili TR olarak Secerseniz Reklamlar TR cıkar
----------------------------------------------------------------------------------------------------
S3 ► Adsense Onaylatmak Nasıl Olur ?
C3 ► Hepmiz Biliyoruz Ama Yinede Soylemek İstedim . Kanalı Bagladıktan Sonra Paranız 20 Ustu Olunca Pin Talebinde Bulunun ve Sizin Kaydoldugunuz Zamanki Adrese 1ay -1.5 ay icinde gelecektir
S4 ► Adsense'de Odemeler Nasıl Gercekleşir ?
C4 ► Pin Girmeden Once Banka Hesaplarına Dair Bilgiler İster . ( Tam Hatırlamıyorum ) Yada Pin Girdikten Sonra Oraya Banka Bilgilerini Girerek oo Bankaya Paranızı Gonderebilirsiniz .
Diger Yardımcı Konular
► Adsense Ayarları Link
► Kanalı Adsenseye Baglama Link
► Gmail Kurtarma Link
FORUM HEPİMİZ VE PAYLAŞIM YAPMAYI BİLİN .
SORULARINIZI KONUMDA CEVAPLIYACAM . ELİMDEN GELDİGİNCE YARDIMCI OLMAYADA CALIŞICAM TEŞEKURLER İYİ FORUMLAR
S1 ► Adsense'de Ulke Nasıl Engelleriz ?
C2 ► Adsensede Reklam Engelle Bolumunden Hangi Ulkeyi Engelliyecekseniz oo Ulkenin Reklam Sitelerini Engelleyin Otomatik Ulkede Engellenir ?
S2 ► Adsenseye Kanal Baglarken Hangi Ozellikleri Yapmalıyım ( BU ONEMLİ )
C3 ► Arkadaşlar Bazılarımız Bunu Yapmamakta. Kanal Baglarken Kanalınız ne tur İcerikse kanalı Baglarken İcerik Dilini HANGİ DİLDE CALIŞIYOSANIZ OO DİLİ SECİN
NOT : İNG Calışıpta İcerik Dili TR olarak Secerseniz Reklamlar TR cıkar
S3 ► Adsense Onaylatmak Nasıl Olur ?
C3 ► Hepmiz Biliyoruz Ama Yinede Soylemek İstedim . Kanalı Bagladıktan Sonra Paranız 20 Ustu Olunca Pin Talebinde Bulunun ve Sizin Kaydoldugunuz Zamanki Adrese 1ay -1.5 ay icinde gelecektir
S4 ► Adsense'de Odemeler Nasıl Gercekleşir ?
C4 ► Pin Girmeden Once Banka Hesaplarına Dair Bilgiler İster . ( Tam Hatırlamıyorum ) Yada Pin Girdikten Sonra Oraya Banka Bilgilerini Girerek oo Bankaya Paranızı Gonderebilirsiniz .
Diger Yardımcı Konular
► Adsense Ayarları Link
► Kanalı Adsenseye Baglama Link
► Gmail Kurtarma Link
FORUM HEPİMİZ VE PAYLAŞIM YAPMAYI BİLİN .
SORULARINIZI KONUMDA CEVAPLIYACAM . ELİMDEN GELDİGİNCE YARDIMCI OLMAYADA CALIŞICAM TEŞEKURLER İYİ FORUMLAR