iPhone SE 2020 alınır mı?
Telefon Tavsiyeleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Telefon Tavsiyeleri
- iPhone SE 2020 alınır mı?
-
23-09-2022, 23:47:49Arkadaşlar,abiler,ablalar fanboyluk yapmadan lutfen neden alınması gerektiğini veya neden alınmaması gerektiğini soyler misiniz? Ben yıllarca Android kullandım Android'in her şeyini biliyorum. Benim SE duşunmemin nedenleri şunlar: Huawei'de Google yok, Xiaomi aynı olur mu belli değil ayrıca Cin Mali, Samsung telefonları 1-2 sene guncelleyip kaderine terk ediyor bu yuzden artık iOS ve Apple sistemine gecmeyi duşunuyorum. Cevremde kullananların hepsi cok memnun telefonlarından. Hala daha 6s-6 kullananlar var. SE konusunda ise aklıma takılan tek şey bataryası. Son 2 yılda telefondan bir tek OSM oynadım oyle ağır oyunlar hicbir zaman oynamıyorum ama sosyal medyada instagram olsun twitter olsun gun icinde geziniyorum biraz. Ayrıca oğrenci bir adamım okul zamanı muzik dinliyorum gelip giderken o kadar. Ekranın kucukluğunu de pek dert etmiyorum kaldı ki 4.7 kadar kucuk olması bana kalırsa 6.7 kadar buyuk olmasından iyidir. Benim fikirlerim boyle. Siz ne duşunuyorsunuz lutfen yardımcı olun.