merhabalar; hayırlı Ramazanlar.benim derdim şoyle : uc gorumcem var , biri uzakta yaşıyor,biri bekar aynı binadayız kayınvalidemle, biride 10 dklık mesafede oturuyor. 10 dklık mesafede oturan cok patavatsız hep laf sokuyor , beş duşuk yaptım , duşuk yaptıktan sonra gelinnnn kalk ne oturuyorsun demişti kardeşiyle goruntulu konuşurken, o hamileliğimde eşime mesaj atıyordu ozel doktora gitmesin , ona para verme kızkardeşine versinmiş aynı binadaki onunla gitseymişim fln , ki bunlar az anlattığım. şuan cok şukur beş duşukten sonra 9 aylık hamileyim ama tedaviyle serumlarla iğnelerle. 9 ay boyunca ne aynı binadaki ne 10 dk mesafedeki bir kere bile yardımcı olmadılar , sormadılar bile yapılacak birşey varmı sadece hala olcaz cok heyecanlıyız fln gibi konuşmalar, sonra cok uzakta olan tutturmuş ( yeni gelin alıyor) ben gelinimle duğun alışverişine sen doğum yapınca gelicem diye.bende aynı binada oturduğumuza dedim , doğum zaten telaşlı birşey bide aynı sokakta yuz akrabaları var zırt zırt gelirler doğum olunca, annemde yaşlı cok olmasada birbirimizi idare ederiz kayınvalidem bastonlu, gorumcem diğer gorumce gelse onun işine koşucak o yuz akrabayı annem agırlıcak devamlı . bu yuzden doğum olsun bir 15 gun sonra fln gelse dedim .bu bana sonra mesaj atmış sen bizi doğumda istemiyorsun sen benim ablalarımdan ne istiyorsun, dedim zaten 7 aylık hamileyim sizden ne istedim , ne yardım ettiniz , baya tartıştık. kalkmış abisini aramış demiş karın ablalarımdan ne istiyor? sonra biz eşimle o akşam boşanma aşamasına geldik ben kendimi tutamadım.o gun bu gundur aradan iki ay gecti kayınvalideme bir kere gittim gorumcemlede normalde samimiydik şimdi hic konuşmuyorum gittiğimde ters davranmadım ama kayınvalidem bana gelince soyluyorum her seferinde bu arada benden 10 yaş kucuk ve telefonda bas bas bagırdı
yani haftaya doğurucam gelirlerse ne yapmalıyım bu kadar olay ustune, 9 ay kapımı calmadılar şimdi cocuğum doğsun sevdirmek bile istemiyorum