Merhabalar
Lutfen anlatacaklarımı klasik gelin tripleri olarak algılamayın. Zaten problem edecek kadar buyuk bir konudan bahsetmeyeceğim. Sadece konu hakkındaki goruşlerini merak ettim.
5 aydır nişanlıyım, nişanlanmadan once kayınvalidemle ilk tanıştığımızda kendisini cok sevmiştim. Onun da beni sevdiğini duşunuyordum. Nişana kadar herşey cok guzeldi. Gayet seviyeli bir şekilde birbirimize hal hatır sorardık guzel guzel muhabbet ederdik.
Duğun zamanı yaklaştıkca kayınvalidemde bazı değişiklikler hissetmeye başladım. Mesela nişanlımla konuşurken ona hep ismiyle hitap ederdi. Son zamanlarda uzata uzata aşşşkıımmmm, aslanımmm, erkek gibi erkekkkk vs vs sacma sapan hitap şekillerine başladı. Nişanlım bile kendisine anne hayırdır ben olecek miyim niye boyle konuşmaya başladın benimle diye takılıyor.
İlk tanıştığımızda nişanlım, kayınvalidemin telefonunda oğlum diye kayıtlıydı gecenlerde farkettim aşkımmmm diye kaydetmiş. Gorumcem gorduğunde dalga gecti aaa noldu da abim senin aşkın oldu diye. Ben de konusu acılmışken gorumcemi konuşturmak icin niye hep boyle değiller miydi dedim. Gorumcem de annemle abim hic anlaşamazlar surekli kavga ederler ilk defa aralarını bu kadar iyi goruyorum dedi. Kayınvalidem hemen hayır hep boyleydik biz diye atladı. Allah muhabbettinizi bozmasın deyip konuyu geciştirdim.
Bugun de duğunden sonra yaşayacağımız evin kira sozleşmesini dolduruyorduk. Her zamanki gibi kayınvalidem peşimizdeydi. Nişanlımın ikameti değişeceği icin ağlamaya başladı. Nişanlım da anne valla beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum en iyisi yanına gelelim biz diye espri yaptı. Eve gelince gorumceme anlattım olanı. Aaa inanamıyorum şu an anlattıklarına niye ağlasın ki ikamet yuzunden dedi.
Ozet olarak oğlunu sevme şekli, hitap şekli hic biri benim icin onemli değil. Ama nişanlımın ve gorumcemin tavırlarından anladığım kadarıyla asla boyle bir ilişkileri yoktu. Artık ozellikle benim yanımda boyle davrandığını duşunuyorum. Halbuki onun oğlu, benim de nişanlım istediği gibi sevsin opsun koklasın ne diyebilirim ki. Benim cocuğum olsa ben de cok severim. Ama sanki benim yanımdayken daha abartılı bir şekilde aşkımmmmm, aslanımmmm, misss kokulummm dediğini duşunmeye başladım. Sizce ben de yersiz bir kıskanclık mı başladı yoksa kayınvalidem mi oğlunu paylaşmak istemiyor veya başka bir acıklaması olabilir mi bu durumun fikirlerinizi bekliyorum.