Merhaba hayırlı akşamlar hayırlı geceler herkese umarım bu buraya son konu acışım olur cunku artık sonuna geldik bıcak kemiğe artık dayandı ve derdim her zaman olduğu gibi yine eşim lutfen dalga gececekler kucumseyici cumleler kuracaklar yorum yazmasın. Eşimle bir turlu anlaşamıyoruz her sorun olduğunda karşıma alıp iki kahve yapıp oturup konuştum o konuşma esnasında sozler veriyor tamam diyor yapmiycam uzmuycem diyor ama ertesi gun sil baştan yine aynı oluyor onceki konularimi bilmeyenler icin de yazıyorum eşim cok değişti ve onun bu halini artık sevmiyorum soylemiştim daha once de kızların vs vidolari ni izliyordu neden izledin dediğimde de kendini haklı cıkarmak icin beni suclu gosterdi bana (baktirma o zmn ) dedi sen ne bicim kadınsın dedi beni kucumsedi daha sonrasında aradan biraz zaman gecince benimle konuştu ve cekici ol biraz falan filan dedi yaptım oldum her sabah erkenden o uyanmadan once hazırlanıp oyle uyandırdım onu ve en onemli konu aslında bugun olanlar bugun eşim sabah işten geldi ve uyudu mesai saatleri değiştiği icin sabah geliyor bazen. Biz halı almıştık internetten ve halı geldi kapıda da erkek olunca eşimi uyandırdım uzerim musait değil diye kapıyı onun acmasını istedim kalktı sonra halıyı aldık ve eski halıyı kaldırdım dedim ki yardım eder misin tek başıma yapamam geldi koltuğu kaldırırken bir an da gucum yetmedi ve bıraktım yere sonra bana bağırdı ne bicim kadınsın sen hic bir şeyi beceremiyorsun okuz gibi iş yapıyorsun dedi o kadar zoruma gitti ki ağzımı bile acmadan aldım cocuğu cıktım. cıkarken nereye dedi hava Alicam biraz dedim. Sonra ben acım yemek hazirlamiycakmisin dedi. Ben de sen bana hakaret et beni kucumse ben de senin yemeğini mi dusunucem dedim git kendin yap dedim ve cıktım annemlere geldim ne aradı ne mesaj attı oğrendim ki ise gitmiş beni de hic umursamadi once olsa bir ton mesaj atardım sen beni neden aramiyorsun diye ama duşundum de artık sessiz kalicam bu sefer ben değil o cabalasin istiyorum gerekirse boşanmaya kadar gider bu iş ben cocuğumu mutsuz bir yuvada buyutmek de istemiyorum ama babasız olunca ne kadar mutlu olur o ayrı sizce doğru mu yapıyorum sessiz kalmamda fayda var mı yoksa konuşmalimiyim yine yada o mu gelsin