she86 .!.:
Merhaba
Kızlar 14 yıl calışmamın ardından 1yıl bir evde kaldım. Evlilik nedeni ve şehir değiştirmekten dolayı. Ocaktan beri calışıyorum. Yonetici ile sorun yaşadık cıkıyorum dedim vs vs. Sorun konuştu benimle ozur diledi fln . Borc fln olduğundan dolayı kaldım bende ama gel gor ki adam zor

bir iş icin 30kere yanına koşturuyorum. Bakalım mı yapalım mı hep erteleme. Bir şey soylediğimde bu senin işin diyor . Ya tamam benim işim ucak otel ayarlamak peşinden defalarca koşturmak mı anlamadım. Ama o kadar isteksiz calışıyorum ki karnımda kasılmalar korku vs tedirgin calışıyorum of gene iş. Eşimi de bu yolda yalnız bırakmak istemiyorum ve ne yapacağımı şaşırdım. Şimdide cıkmak istiyorum ama bu seferde sen kaldın bi gidiyorsun bi kalıyorsun diyecekler şaşırdım ne yapacağımı…
Genişletmek icin tıkla...
Merhaba
Daha once boyle bir konu acmıştım. Bu işyeri değil ama patronum enerjimi emdi . Resmen işe gelmek istemiyorum. Hatta surekli her sabah mideme ağrılar giriyor korkuyorum resmen adama ne yapsam ters tepiyor surekli bana yardımcı olmuyorsunuz diyip diyip duruyor ya daha ne yapayım bilmiyorum

ne istiyorsunuz diyorum cvpta vermiyor surekli bir azar hakaret resmen yanına gitmek istemiyorum. Bakın şuan bile kendisi 10 da geliyor ama ben korkuyorum kendimi iyi hissetmiyorum . İşten cıkayımm diyorum daha once konuştum genel olarak anlattım patrona tamam diyip durdu duzelir gibi oldu sonra yine aynı iş arıyorum ama burası kucuk bi yer kolay kolay cıkacağını sanmıyorum araştırıp duruyorum bakalım. Eşim kafana takma olduğu kadar diyor ama sanırım yapım bu kafama takan bi insanım ne yapmam gerekiyor ? Yardımcı olun bana lutfen destek mi almalıyım ne yapmam gerekiyor ? Eşimi bu yolda yalnız bırakmak istemiyorum..