Herkese merhabalar. Arkadaşlar iki ay once aldatıldığımı oğrendim. Hem de eşimden on yaş buyuk bir kadınla. İşyerinden tanışıyorlar. Kadın eşimin ustu konumda. Eşim aynı zamanda esnaflık yapıyor ve gelir durumu da şu an cok cok iyi. Tabi bunu kendisi yapmadı ikinizin Emekleri ile bir işyeri actık. Acmaz olsaydık. Cebine fazla para girince Kadınlar cevresini hemen sardı. Zaten boyu posu yerinde yakışıklı da. CEp de dolu olunca şımardı tabi. Kadını ben de tanıyorum birlikte yeyip icmişliğimiz var. Evime bile geldi bir kere eşim yokken. İkimiz yuruyuşlere gittik, canlı muziklere takıldık. Ben hep şuphelendim bu kadından eşime uzak dur dedim, durmadı. Kadın beni aradığı zaman eşim goruşemem icin ısrar ediyordu. Madem şuphelenmeyim diyeymiş. Neyse ben bir gun ikinci telefon gordum elinde. Eşimin dili cok iyidir. İnsana kendisini bile yalancı cıkarır o derece. Ben de zaten deli divane aşığım ne derse kanıyorum.
Gorduğum telefonu bana sen şizofrene bağladın, olmayan şeylere takılıyorsun hasteneye git falan diye unutturdu ya da unutturduğunu sandı. Ben Peşini bırakmadım işin tabi. İşyerinde bir telefon konuşmasını yakaladım ama onun haberi olmadı. Ama ne konuşmalar mustehcen icerikli yatıp kalkmalı. Ustelik para da akıyor bir yandan kadın ev araba istiyor falan. Keşke bunları hic duymasaydım diyorum. En azından aldatıldım derdim boyutlarını bilmek de ayrıca yaralıyor insanı. Bunu duydun ama bir hafta hic birşey caktırmadım. Ama kendimi yedim yataklara duştum bir haftada beş kilo verdim, işe gidemedim, bir oğlumla bile ilgilenemedim. Ağzını aradım surekli ama ne yeminler , kesinlikle bir şey yok, sen rahat ol ben sana yapar mıyım, falan klasik yeminler. Ama ben gerceği biliyorum. GoZlerimin icine baka baka yalanlarını dinledim. Sonra actım konuyu duyduğum şeyleri bile inkar etti ama ben işyerinin kamerasından acacağımı soyleyince itiraf etti. Yaptım eşeklik , affet bilmem ne. Ben seni bırakmam, avukatını da seni de kendimi de oldururum dedi. Sonrası da klasik her şeye rağmen bir şansı hakettiğini duşundum cunku aşığım ve affettim. Ama yalanlar ve celişkiler devam ediyor. Hala goruştuklerine Emin ’im. İş yerinden ayrılmadı. Ondan vazgecmedi. bu sefer cok daha gizli yapıyor bu işi. Benim bir dediğimi iki etmiyor. Ne istersem anında alıyor ucuz pahalı farketmez.Ama bu nereye kadar gider bilmiyorum. Kendime bile inanamıyorum bunları yazarken ama adam başkasının koynundan cıkıp benim yatağıma geliyor. Bu arada olası boşanma durumunu da konuştuk iki ay once evi bana bırakacak araba ve kredi borcumu kapatacak. Kendim de zaten calışıyorum. Ne yapacağımı bilemez şekilde debeleniyorum. Cıkamıyorum olanların icinden. Ruhum oyle derin bir yara aldı ve almaya devam ediyor ki nasıl yaparım nasıl devam ederim bilmiyorum. Bana boşa gitsin demeyin sadece. Yapamıyorum. Onsuz bir yaşam o kadar uzak geliyor ki. 14 yıldır tanıdığımı sanıyormuşum. Sekiz yıllık da evliyim. Oğlum 6 Yaşında.Gelişmeleri buradan yazacağım.